Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2010. Június 30. 20:35, szerda | Helyi

Hétvégi programdömping a Keszthely Openen

Hétvégi programdömping a Keszthely Openen

Minden eddiginél több lehetőséget kínál a Keszthely Open a szórakozni vágyóknak ezen a hétvégén: lesz főzőverseny és gasztronómiai fesztivál, streetball bajnokság, erős emberek versenye, esténként pedig könnyűzenei koncertek a Balat

A futball világbajnokság kétnapos szünete sem telik eseménytelenül a szurkolói helyszínen: a LED-falon szerdán és csütörtökön a Keszthelyi Filmfesztivál vetítései (animációs mese, családi film és romantikus vígjátékok) várják az érdeklődőket.


Pénteken élőben követhetik a nézők a Kékszalag Vitorlásverseny eseményeit és a wimbledoni teniszbajnokság mérkőzéseit a kivetítőn. A pénteki „Kispad" beszélgetés vendége ezúttal Albert Flórián lesz, a Ferencváros volt játékosa, aki a Bajnokok Ligájában gólt lőtt a Real Madridnak.

Szombaton 13 órától a régió erős emberei versenyeznek; többek között traktorkerék-forgatásban, koffercipelésben és súlytartásban mérik össze erejüket.
A délutáni és esti vb-negyeddöntő között a keszthelyi önkormányzat a Borsodi Szurkolói Klubbal közösen segélykoncertet szervez az árvízkárosultak javára, fellép Palcsó Tamás és DJ Dominique. Az adományokból összegyűlt pénzt Edelény város rászorulói kapják.

Vasárnap délelőtt veszi kezdetét az I. Balatoni Bogrács Csata szabadtéri főzőverseny, melyen 3-5 fős csapatok mérkőznek meg a győzelemért, szabadon választott bográcsos ételükkel. Jelentkezéseket még elfogadnak a szervezők!
Délután 2 órától a Balaton Ball streetball bajnokságon találkoznak az utcai kosarasok és három pályán, három kategóriában mérkőznek meg egymással. Lesznek ügyességi versenyek, zsákoló bajnokság és hárompontos-dobó verseny is. Este hat órakor kosaras film van terítéken (Space Jam, zűr az űrben), a nap a Supernem együttes koncertjével zárul.

Természetesen az izgalmas futballmérkőzések sem maradnak ki a repertoárból: hétvégén a negyeddöntőbe jutott csapatoknak szurkolhatunk a Keszthely Openen.

További információ és részletes program itt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.