Városlista
2023. szeptember 28, csütörtök - Vencel

Hírek

2010. Június 30. 20:35, szerda | Helyi

Hétvégi programdömping a Keszthely Openen

Hétvégi programdömping a Keszthely Openen

Minden eddiginél több lehetőséget kínál a Keszthely Open a szórakozni vágyóknak ezen a hétvégén: lesz főzőverseny és gasztronómiai fesztivál, streetball bajnokság, erős emberek versenye, esténként pedig könnyűzenei koncertek a Balat

A futball világbajnokság kétnapos szünete sem telik eseménytelenül a szurkolói helyszínen: a LED-falon szerdán és csütörtökön a Keszthelyi Filmfesztivál vetítései (animációs mese, családi film és romantikus vígjátékok) várják az érdeklődőket.


Pénteken élőben követhetik a nézők a Kékszalag Vitorlásverseny eseményeit és a wimbledoni teniszbajnokság mérkőzéseit a kivetítőn. A pénteki „Kispad" beszélgetés vendége ezúttal Albert Flórián lesz, a Ferencváros volt játékosa, aki a Bajnokok Ligájában gólt lőtt a Real Madridnak.

Szombaton 13 órától a régió erős emberei versenyeznek; többek között traktorkerék-forgatásban, koffercipelésben és súlytartásban mérik össze erejüket.
A délutáni és esti vb-negyeddöntő között a keszthelyi önkormányzat a Borsodi Szurkolói Klubbal közösen segélykoncertet szervez az árvízkárosultak javára, fellép Palcsó Tamás és DJ Dominique. Az adományokból összegyűlt pénzt Edelény város rászorulói kapják.

Vasárnap délelőtt veszi kezdetét az I. Balatoni Bogrács Csata szabadtéri főzőverseny, melyen 3-5 fős csapatok mérkőznek meg a győzelemért, szabadon választott bográcsos ételükkel. Jelentkezéseket még elfogadnak a szervezők!
Délután 2 órától a Balaton Ball streetball bajnokságon találkoznak az utcai kosarasok és három pályán, három kategóriában mérkőznek meg egymással. Lesznek ügyességi versenyek, zsákoló bajnokság és hárompontos-dobó verseny is. Este hat órakor kosaras film van terítéken (Space Jam, zűr az űrben), a nap a Supernem együttes koncertjével zárul.

Természetesen az izgalmas futballmérkőzések sem maradnak ki a repertoárból: hétvégén a negyeddöntőbe jutott csapatoknak szurkolhatunk a Keszthely Openen.

További információ és részletes program itt.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Július 26. 06:00, szerda | Helyi

Félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik, július 29-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez félszáz fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2023. Szeptember 28. 13:15, csütörtök | Belföld

Orbán Viktor: novemberben közel fél havi nyugdíjjal többet visz a postás

Nyugdíj-kiegészítést fizet a kormány, novemberben átlagosan közel fél havi nyugdíjjal többet visz a postás az időseknek - jelentette be csütörtökön a miniszterelnök.

2023. Szeptember 28. 13:14, csütörtök | Belföld

MNB-igazgató: év végére 7-8 százalék közé lassul az infláció

2023. Szeptember 28. 13:12, csütörtök | Külföld

Négy embert megsebesített egy lövöldöző Pozsonyban, a rendőrök lelőtték

Négy embert, köztük egy rendőrt is megsebesített egy pozsonyi lakótelepen egy ház ablakából lövöldöző férfi csütörtökön hajnalban. Rátámadt a helyszínre érkező rendőrökre is, akik lelőtték - közölte a szlovák rendőrség.