Városlista
2024. május 15, szerda - Zsófia

Hírek

2012. Május 22. 21:52, kedd | Helyi
Forrás: police.hu

Három autó ütközött Hévíz és Zalacsány között ma délelőtt

Három autó ütközött Hévíz és Zalacsány között ma délelőtt

Kedden délelőtt fél 10 tájban a 76-os főúton Zalacsány irányából Hévíz felé tartott három egymást követő személygépkocsi.

Az elöl haladó gépkocsi fékezett, majd a mögötte kettővel haladó nekiütközött a középen haladó járműnek, amit nekilökött az elöl haladó Ladának. A helyszíni szemle és a műszaki mentés idejére félpályás útlezárás mellett haladhatott a forgalom. A forgalomkorlátozás fél 11-kor megszűnt. Személyi sérülés a baleset során nem történt.

További Rendőrségi hírek Zalából

Hétfőn délután a 86-os főúton Zalalövő irányából Lenti felé haladt kamionjával egy magyar férfi, aki egy balra ívelő, emelkedő útszakaszon eddig ismeretlen okból letért a jobb oldali útpadkára, ahol a járműszerelvény megsüllyedt, a szalagkorlátnak csapódott, majd oldalára borulva, a vízelvezető árokban állt meg. A kamion vezetője nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit, az ittas vezetés gyanúját már a helyszínen kizárták.

« « « » » »

Volt barátnője mellett sétáló férfira támadt rá hétfőn délután egy fiatal férfi Zalaegerszegen, aki a Posta utcán keveredett szóváltásba fiatal nőismerősével, majd a védelmére kelő férfira vetette magát. Dulakodásukat a földön folytatták, majd a megtámadott férfinak sikerült elhagynia a helyszínt. Az időközben értesített rendőrök pár percen belül elfogták a magából kikelt férfit, akit előállítottak, garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

« « « » » »

Hétfőn éjjel is egy garázda személyhez riasztották a megyeszékhelyi rendőröket. Egy férfi az egyik áruház bejáratánál támadt rá egy vásárlóra és több alkalommal is megütötte őt, mely során nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. A biztonsági szolgálat fogta le a támadót, akit a rendőrök előállítottak és büntetőeljárást indítottak vele szemben.

« « « » » »

Hétfőn este egy budapesti férfi a saját tulajdonú személygépkocsiját vezetve jelentkezett belépésre a Letenyei Határátkelőhelyen. Ellenőrzése során megállapításra került, hogy a férfit a rendőrhatóság augusztusig eltiltotta a járművezetéstől, ezért előállították, szabálysértési eljárást kezdeményeztek vele szemben, majd gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából őrizetbe vette őt a rendőrség.

« « « » » »

Beutazási és tartózkodási tilalmat rendelt el a magyar hatóság azzal a horvát férfivel szemben, aki kedden hajnalban szerette volna elhagyni Magyarország területét a Letenyei Határátkelőhelyen. A tilalom megsértése miatt a rendőrök a férfit előállították, majd büntetőeljárást indítottak vele szemben.

Az elmúlt 24 óra közlekedési mérlege Zala megyében
Zala megye közútjain egy közlekedési baleset történt, amely során egy magyar kamionsofőr szenvedett nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérülést. A jelölt időszakban a zalai rendőrök nem intézkedtek ittas járművezetővel szemben.


Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 15. 18:21, szerda | Külföld

Merénylet: Életveszélyes állapotban szállították kórházba a megsebesített szlovák kormányfőt

Életveszélyes állapotban, helikopterrel szállították a besztercebányai kórházba Robert Fico szlovák miniszterelnököt, akit szerdán Nyitrabányán (Handlova) a kormány kihelyezett ülése után lőttek meg

2024. Május 15. 14:08, szerda | Belföld

Május 16-tól elérhetők a 30 év feletti álláskeresőket segítő támogatások

Május 16-tól elérhetők a 30 év feletti álláskeresők és inaktívak elhelyezkedését célzó támogatások, az uniós társfinanszírozással megvalósuló program teljes kerete több mint 150 milliárd forint -

2024. Május 15. 09:45, szerda | PR

K&H: a karbonlábnyom csökkentése üzletileg is megéri

a legfrissebb CDP-jelentés szerint csak minden ötödik európai cég aktív a zöld átállás terén