Városlista
2024. július 27, szombat - Olga

Hírek

2022. Június 24. 14:04, péntek | Kék hírek
Forrás: infovárosok/illusztráció: police.hu

Gyerekeknek adott drogot egy esztergomi díler

Gyerekeknek adott drogot egy esztergomi díler

Kábítószer-kereskedelem miatt ítélte az Esztergomi Járásbíróság felfüggesztett börtönbüntetésre azt a férfit, aki egy lánynak és fiatalkorú férfinak adott át kábítószert fogyasztásra.

A férfi 2019. májusától 2019 szeptember végéig vásárolt átlagosan minden második héten ismeretlenül maradt személytől kábítószer tartalmú anyagot. Az elkövető az esztergomi buszpályaudvaron megismerkedett egy gyermekkorú lánnyal és egy fiatalkorú fiúval, akiket magával hívott bulizni, iszogatni. A férfi 2019. július 26-án 23 óra körül egy tokodi ház előtti közös italozás során, ellenszolgáltatás nélkül adott át részükre a magánál tartott és még el nem fogyasztott amfetaminból, melyet ők a helyszínen nyomban el is fogyasztottak – közölte az ügyészség közleményében.

A bíróság 1 év 8 hó, végrehajtásában 3 év 6 hóra felfüggesztett börtönre ítélte, a próbaidőre pedig elrendelte a férfi pártfogó felügyeletét. Az elsőfokú ítélet jogerős, azt az ügyész, vádlott is tudomásul vette.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Lecsapott a rendőrség Kerepesen!

Hat kábítószer-fogyasztót és két -terjesztőt fogtak el szerdán Kerepesen a rendőrök - közölte hivatalos oldalán a rendőrség.

2024. Július 26. 09:25, péntek | Kék hírek

Mintegy 90 kilogramm drogot foglalt le a rendőrség, nyolc embert gyanúsítanak az ügyben

Mintegy 90 kilogramm marihuánát foglalt le a rendőrség az elmúlt hetekben, az ügycsoportnak eddig nyolc gyanúsítottja van - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) csütörtökön a police.hu oldalon.

2024. Július 25. 07:33, csütörtök | Kék hírek

Két ember meghalt egy vasúti átjáróban történt balesetben Szentesnél

Két ember meghalt egy vasúti átjáróban történt balesetben Szentes közelében szerda este - közölte Pere Csaba, a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI érdeklődésére.

2024. Július 18. 07:51, csütörtök | Kék hírek

ORFK: átverés a rendőrség nevében küldött sms

Átverés a rendőrség nevében küldött sms, amely többnyire be nem fizetett közigazgatási bírságról, tilosban parkolásról vagy gyorshajtásról szól - figyelmeztetett az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) a police.hu oldalon szerdán.