Városlista
2024. május 16, csütörtök - Botond, Mózes

Hírek

2012. November 08. 22:35, csütörtök | Helyi
Forrás: siofok.hu

Futóbuli a javából

Futóbuli a javából

A BSI a Balatonnál kezdte és ott is zárja az idei futószezont:

november 17-18-án Siófokon rendezik a 9. Intersport Balaton Maratont és Félmaratont.
Távok kavalkádja várja a futást ősszel is kedvelőket, 7 és 42 kilométer között számos táv között lehet választani, sőt a bátrabbak akár meg is mártózhatnak a Balatonban, nem beszélve a szombat esti fergeteges szezonzáró buliról.
Széles a választék: választható a maraton két nap alatt három részletben (14 + 7 + 21 km), de akár párban is teljesíthető. Ezen kívül a különösen népszerű félmaraton mellett rendeznek még harmad, negyed, sőt hatodmaratont is! Ez az év utolsó BSI futóeseménye, ahol minden más lesz, csak záróbusz nem.
Az elmúlt nyolc évben a verseny idején volt már 0 fok és hóesés, de 16 fok és szikrázó napsütés is. Bármilyen is az időjárás, a futókra nincs hatással. Az útvonal jelentős része a tóparti sétányon halad, így futás közben a Balatonban és az őszi természetben is gyönyörködhet futó, szurkoló egyaránt! Futóbuli a javából, veszít, aki kihagyja.
IJ

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 15. 18:21, szerda | Külföld

Merénylet: Életveszélyes állapotban szállították kórházba a megsebesített szlovák kormányfőt

Életveszélyes állapotban, helikopterrel szállították a besztercebányai kórházba Robert Fico szlovák miniszterelnököt, akit szerdán Nyitrabányán (Handlova) a kormány kihelyezett ülése után lőttek meg

2024. Május 15. 14:08, szerda | Belföld

Május 16-tól elérhetők a 30 év feletti álláskeresőket segítő támogatások

Május 16-tól elérhetők a 30 év feletti álláskeresők és inaktívak elhelyezkedését célzó támogatások, az uniós társfinanszírozással megvalósuló program teljes kerete több mint 150 milliárd forint -

2024. Május 15. 09:45, szerda | PR

K&H: a karbonlábnyom csökkentése üzletileg is megéri

a legfrissebb CDP-jelentés szerint csak minden ötödik európai cég aktív a zöld átállás terén