Városlista
2024. február 22, csütörtök - Gerzson

Hírek

2012. Február 22. 14:44, szerda | Kék hírek
Forrás: police.hu

Friss Rendőrségi hírek Zala megyéből

Friss Rendőrségi hírek Zala megyéből

Nagykanizsán és Zalaegerszegen is kábítószerrel visszaélés gyanúja miatt indult nyomozás. Előbbi esetben három fivér, míg utóbbiban két középiskolai diák az érintett.

Nagykanizsán és Zalaegerszegen is kábítószerrel visszaélés gyanúja miatt indult nyomozás. Előbbi esetben három fivér, míg utóbbiban két középiskolai diák az érintett.

Kábítószer-fogyasztó fivéreket fogtak el a rendőrök kedden éjjel Nagykanizsán.

A 7-es főút elkerülő szakaszán igazoltatták a gépkocsival közlekedő három testvért, akik elismerték, hogy a napokban marihuánás cigarettát szívtak. Mindhárom férfinél pozitív eredményt mutatott a drog-gyorsteszt, ráadásul egyikük zsebéből alufóliába csomagolva kábítószergyanús növényi törmelék is előkerült, amit a Rendőrség lefoglalt, az ügyben kábítószerrel való visszaélés gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

« « « » » »

Két diákot állítottak elő a zalaegerszegi rendőrök egy helyi kollégiumból mintavételre kedden, mert elmondásuk alapján az Internetről tudatmódosító szerként rendelt növényi törmeléket fogyasztottak. Egyikük ágyneműtartójában alufóliába csomagolva találtak is az inkriminált anyagból, melyet a Rendőrség lefoglalt, az ügyben nyomozás indult.

« « « » » »

Rendőrök segítettek azon a nagykanizsai középkorú nőn, aki Látóhegyen napok óta éhezett, valamint gyógyszereihez sem jutott hozzá. Segítségkérését követően a járőrök azonnal a Kanizsai Dorottya Kórházba vitték a fizikailag és egészségügyileg teljesen legyengült nőt.

Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 22. 06:00, csütörtök | Kék hírek

Majdnem hárommillió forint értékben tankolt egy férfi a volt munkáltatója számlájára

Egy 49 éves férfi nyolc hónap leforgása alatt közel 4500 liter üzemanyagot tankolt volt munkáltatója kontójára 2,7 millió forint értékben, csalás miatt indítottak eljárást ellene

2024. Február 21. 13:33, szerda | Kék hírek

21 önkormányzati hivatal páncélszekrényét törték fel

Tolvajok 21 önkormányzati hivatal páncélszekrényét törték fel, illetve kísérelték meg feltörni, mellyel közel 8 millió forintos kárt okoztak.

2024. Február 20. 16:16, kedd | Kék hírek

Jogerősen elítélték azt a volt pedagógust, aki egy diákkal létesített szexuális kapcsolatot

Jogerősen tíz hónap, két évre felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte a bíróság azt a volt pedagógust, aki szexuális kapcsolatot létesített az iskolájában tanuló kiskorú diákkal

2024. Február 20. 09:16, kedd | Kék hírek

Két nőre is rátámadt ez az ember

Egy héten belül két nőre támadt rá az a férfi Tatabányán, akit a rendőrök elfogtak és őrizetbe vettek.