Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2018. Július 01. 11:42, vasárnap | Kék hírek
Forrás: police.hu

Fel akarta gyújtani a házat

Fel akarta gyújtani a házat

A gödöllői rendőrök egy aszódi férfi ellen javasolnak vádemelést.

A Gödöllői Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatott eljárást közveszélyokozás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 47 éves aszódi férfi ellen.
A nyomozás adatai szerint a férfi 2017. december 17-én délután egy Aszódon lévő ikerház oldalát a konyhaablaknál benzinnel lelocsolta, majd meggyújtotta azt, aminek következtében a konyhaablak szúnyoghálója és műanyag takarólemeze megégett. A tüzet sikerült időben megfékezni, személyi sérülés nem történt az eset során.
A gödöllői rendőrök a férfi ellen folyatott nyomozást befejezték és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldték meg a Gödöllői Járási Ügyészség részére.

Címkék: Aszód, gödöllő, ház, tűz

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.