Városlista
2024. május 15, szerda - Zsófia

Hírek

2013. Február 12. 09:05, kedd | Helyi
Forrás: heviz.hu/ Tóth András

Farsangi karnevál

Farsangi karnevál

Fergeteges hangulat uralkodott három napon át Hévízen a farsangi programokon.

A nem túl kedvező időjárás sem riasztotta el a vendégeket és a helyieket, akik kilátogattak a Deák térre, hogy jól érezzék magukat a farsangi mulatságokon. Pénteken este a Retro partyn a Bestiák Show Band, Baby Gaby és az Animal Cannibals szórakoztatta a nagyérdemű közönséget. Ebben a felállásban még nem léptek fel az énekesek, de a mostani kedvező fogadtatásnak köszönhetően úgy döntöttek, hogy más városokba is elviszik ezt a produkciót. A színes, hangulatos műsort követően a retro discoban folytatódott a mulatság.

Szombaton kora délután a gyermekeknek kedveskedtek a szervezők műsorral: a MASZK bábszínház előadásában a Furfangos csudadoktorokat nézhették meg a legkisebbek. Este az ABRAKAZABRA Zenekar koncertezett. Az X Faktor győztese, Vastag Csaba működött közre.

Vasárnap szakadó hóesésben a Tourinform Iroda elöl indult a jelmezes felvonulás a Sétáló utcán és a Festetics téren át a Deák térre. Humoristák műsorával folytatódott a farsangi program, Somogyi András és Orosz György poénjain szórakozott a közönség. Laár András betegség miatt nem tudott városunkba látogatni. A háromnapos kavalkád a Körhinta Színház: Ludas Matyi előadásával zárult.

Ij

Címkék: farsang, hévíz, karnevál

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 15. 18:21, szerda | Külföld

Merénylet: Életveszélyes állapotban szállították kórházba a megsebesített szlovák kormányfőt

Életveszélyes állapotban, helikopterrel szállították a besztercebányai kórházba Robert Fico szlovák miniszterelnököt, akit szerdán Nyitrabányán (Handlova) a kormány kihelyezett ülése után lőttek meg

2024. Május 15. 14:08, szerda | Belföld

Május 16-tól elérhetők a 30 év feletti álláskeresőket segítő támogatások

Május 16-tól elérhetők a 30 év feletti álláskeresők és inaktívak elhelyezkedését célzó támogatások, az uniós társfinanszírozással megvalósuló program teljes kerete több mint 150 milliárd forint -

2024. Május 15. 09:45, szerda | PR

K&H: a karbonlábnyom csökkentése üzletileg is megéri

a legfrissebb CDP-jelentés szerint csak minden ötödik európai cég aktív a zöld átállás terén