Városlista
2021. március 8, hétfő - Zoltán

Hírek

2020. December 08. 16:00, kedd | PR

Ezt jó tudni a keresztféléves diplomázóknak a nyelvvizsgához

Ezt jó tudni a keresztféléves diplomázóknak a nyelvvizsgához

Ha keresztféléves diplomázó vagy, és még nincs meg a nyelvvizsgád, akkor hozunk néhány nagyon fontos információt az Euroexam vizsgáiról, ami megkönnyítheti a vizsgázásodat ebben a stresszes időszakban.

Nemsokára rá kell fordulni a keresztféléves diplomásoknak az utolsó nagy hajrára az államvizsga előtt. Ilyenkor azonban nem elég még az államvizsgák és a diplomavédés miatti aggodalom. Akinek nincs meg a nyelvvizsgája, az komoly stresszt él meg, ha még időben szeretné letudni a törvény által megkövetelt középfokú nyelvvizsgát is. Nekik segíthet az Euroexam, megmutatjuk, hogyan.

Nyelvvizsgahelyszínek a közeledben

A vidéki egyetemistáknak örök probléma, hogy a nyelvvizsgák miatt utazni kell. Ez az amúgy sem egyszerű kérdés a vírusválság miatti korlátozásokkal még bonyolultabb lehet, hiszen előfordulhat, hogy haza sem érsz időben Budapestről egy egész napos nyelvvizsgázás után.

Az Euroexam több vidéki városban, így Veszprémben és Kaposváron is tart nyelvvizsgákat, így ha itt jársz egyetemre, vagy Keszthelyen, akkor óriási könnyebbséget jelent a nyelvvizsgahelyszín közelsége.

Online nyelvvizsgák kényelmesen otthonról

Egy még ennél is kényelmesebb lehetőséget is kínál az Euroexam az online nyelvvizsga formájában. Ezek a nyelvvizsgák teljesen egyenértékűek a személyes jelenléttel zajló nyelvvizsgákkal, és már folyamatos rendben is elérhetők. Ez azt jelenti, hogy minden, az Euroexam által meghirdetett vizsgaidőponton választhatsz, hogy jelenléti, vagy online nyelvvizsgát szeretnél tenni mind az általános, mind pedig az Academic vizsga esetében.

Az online vizsgák vizsgarészei ugyanúgy egy nap alatt futnak le, mint a személyes vizsga esetén és a kiállított nyelvvizsga bizonyítvány is a jelenlétivel egyenértékű, államilag elismert és nemzetközi bizonyítványok.

Az online nyelvvizsga emellett ugyanannyiba kerül, mint a jelenléti, viszont megspórolod az időt és pénzt, amit az utazásra fordítanál. Arról nem beszélve, hogy egy kényelmes otthoni környezetben jóval alacsonyabb a vizsgadrukk.

Hogyan zajlik az online nyelvvizsga?

Az online nyelvvizsga minden vizsgarésze azonos a jelenléti vizsgával, csak egy online felületen folyik. A szóbeli részt chat formájában teljesíted. Az egyetlen különbség, hogy a megfelelő technikai háttérrel (egy laptoppal vagy számítógéppel és egy mobiltelefonnal) kell rendelkezned.

Az előkészületek annyiból állnak, hogy a vizsgához egy szoftvert kell telepítened a készülékekre, és ellenőriztetned kell a vizsgaszobádat.

Az eredményeket a jelenléti vizsgával megegyező rendben kapod meg, így ezzel a vizsgaformával csak nyersz, ha könnyítenél a diplomázás körüli stresszen

Ezek érdekelhetnek még

2021. Február 23. 11:20, kedd | PR

Elkészült az újjávarázsolt mezőkövesdi általános iskola

Többi közt új nyílászárókkal, kibővített tornateremmel és teljesen felújított homlokzattal várja vissza a mezőkövesdi általános iskola a diákjait.

2021. Január 26. 16:51, kedd | PR

Innovatív szoftvereket fejlesztett a Jánosik és Társai Kft.

Speciális, innovatív szoftvereket fejlesztett ki és vezetett be a Jánosik és Társai Kft. Ezek segítségével pontosan nyomon követhetik és ellenőrizhetik a megrendelők a cég által elvégzett munkákat.

2020. December 08. 16:07, kedd | PR

Irodaházak, cégünk modern cégérei

A klasszikus mondás szerint a könyvet nem a borítója alapján kell megítélni, hisz a tartalom számít.

2021. Március 08. 05:00, hétfő | Belföld

Kissé melegszik az idő a héten

Bár még szerdán is előfordulhat néhol kisebb hózápor, a héten fokozatosan melegszik az idő; a hétvégén 15 fok is lehet - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből.