Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2020. December 08. 16:00, kedd | PR

Ezt jó tudni a keresztféléves diplomázóknak a nyelvvizsgához

Ezt jó tudni a keresztféléves diplomázóknak a nyelvvizsgához

Ha keresztféléves diplomázó vagy, és még nincs meg a nyelvvizsgád, akkor hozunk néhány nagyon fontos információt az Euroexam vizsgáiról, ami megkönnyítheti a vizsgázásodat ebben a stresszes időszakban.

Nemsokára rá kell fordulni a keresztféléves diplomásoknak az utolsó nagy hajrára az államvizsga előtt. Ilyenkor azonban nem elég még az államvizsgák és a diplomavédés miatti aggodalom. Akinek nincs meg a nyelvvizsgája, az komoly stresszt él meg, ha még időben szeretné letudni a törvény által megkövetelt középfokú nyelvvizsgát is. Nekik segíthet az Euroexam, megmutatjuk, hogyan.

Nyelvvizsgahelyszínek a közeledben

A vidéki egyetemistáknak örök probléma, hogy a nyelvvizsgák miatt utazni kell. Ez az amúgy sem egyszerű kérdés a vírusválság miatti korlátozásokkal még bonyolultabb lehet, hiszen előfordulhat, hogy haza sem érsz időben Budapestről egy egész napos nyelvvizsgázás után.

Az Euroexam több vidéki városban, így Veszprémben és Kaposváron is tart nyelvvizsgákat, így ha itt jársz egyetemre, vagy Keszthelyen, akkor óriási könnyebbséget jelent a nyelvvizsgahelyszín közelsége.

Online nyelvvizsgák kényelmesen otthonról

Egy még ennél is kényelmesebb lehetőséget is kínál az Euroexam az online nyelvvizsga formájában. Ezek a nyelvvizsgák teljesen egyenértékűek a személyes jelenléttel zajló nyelvvizsgákkal, és már folyamatos rendben is elérhetők. Ez azt jelenti, hogy minden, az Euroexam által meghirdetett vizsgaidőponton választhatsz, hogy jelenléti, vagy online nyelvvizsgát szeretnél tenni mind az általános, mind pedig az Academic vizsga esetében.

Az online vizsgák vizsgarészei ugyanúgy egy nap alatt futnak le, mint a személyes vizsga esetén és a kiállított nyelvvizsga bizonyítvány is a jelenlétivel egyenértékű, államilag elismert és nemzetközi bizonyítványok.

Az online nyelvvizsga emellett ugyanannyiba kerül, mint a jelenléti, viszont megspórolod az időt és pénzt, amit az utazásra fordítanál. Arról nem beszélve, hogy egy kényelmes otthoni környezetben jóval alacsonyabb a vizsgadrukk.

Hogyan zajlik az online nyelvvizsga?

Az online nyelvvizsga minden vizsgarésze azonos a jelenléti vizsgával, csak egy online felületen folyik. A szóbeli részt chat formájában teljesíted. Az egyetlen különbség, hogy a megfelelő technikai háttérrel (egy laptoppal vagy számítógéppel és egy mobiltelefonnal) kell rendelkezned.

Az előkészületek annyiból állnak, hogy a vizsgához egy szoftvert kell telepítened a készülékekre, és ellenőriztetned kell a vizsgaszobádat.

Az eredményeket a jelenléti vizsgával megegyező rendben kapod meg, így ezzel a vizsgaformával csak nyersz, ha könnyítenél a diplomázás körüli stresszen

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.

2024. Február 26. 14:46, hétfő | PR

Benzinkutakat üzemeltetnek

A Jánosik és Társai Kft. nyerte el az egyik legnagyobb üzemanyag töltőhálózat állomásain lévő épületek, építmények, épületvillamossági- épületgépészeti berendezések működéséhez szükséges üzemeltetési feladatokat