Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2012. December 03. 17:38, hétfő | Helyi
Forrás: heviz.hu

Év végi jutalom: 8 hévízi álompihenés talált gazdásra

Év végi jutalom: 8 hévízi álompihenés talált gazdásra

Lezárult a Hévíz Card+ és a Hévíz Passport idei nyereményjátéka. A legszerencsésebbek már csomagolhatnak is és indulhatnak újra Hévízre feltöltődni!

A 2012-es év egyik újdonsága volt Hévízen, hogy a városi kedvezménykártya pontgyűjtő nyereményjátékkal bővült. Az összegyűjtött pontokat értékes helyi ajándékokra válthatták a vendégek (pl. csak 5 pont egy bögre, 10 pont egy üveg Hévíz Város Bora) és egyúttal nevezhettek a nyereménysorsolásokra is. Havonta ajándékcsomagok, december 3-án pedig egyszerre 8 db 2 éjszakás, 2 fős „Hévízi Álompihenés” került kisorsolásra!

A sorsolást Kepli József János, Hévíz város Alpolgármestere nyitotta meg azzal, hogy kihúzta az első nyertest. Ezt követően elmondta, hogy az év első 9 havi vendégforgalmi statisztikája alapján a fürdőváros vendégforgalma enyhe növekedést mutat, mind a belföldi, mind a külföldi vendégek vonatkozásában. A Hévíz Card+ további fejlesztése is azt célozza, hogy hosszabb tartózkodási időre és gyakoribb látogatásokra ösztönözze a vendégeket.



A nyertesek kihúzásában a Tourinform Irodába betérő vendégek segédkeztek még. „Fáradozásaikat” ajándékcsomaggal köszönték meg a szervezők.

A kártyát legnagyobb arányban a hazai vendégek használták, ezért a belföldi igényeknek megfelelően fejlesztettük tovább. – tudtuk meg Gallai Renátától, a Hévízi Tourinform Iroda vezetőjétől. - Sokan már az üdülés megtervezése előtt érdeklődtek a kedvezményekről és ezek alapján alakították ki hévízi programjukat. Több mint 40 szolgáltató kedvezményes ajánlatai közül válogathatnak a Hévízre érkezők. Jelentősen nőtt a résztvevő éttermek, wellness részlegükbe belépőt kínáló szállodák és az aktív programokat kínáló szolgáltatók száma, így a fiatalabb korosztályoknak is csábító szolgáltatásokkal bővült. A kártyával kedvezményes tófürdő jegyek mellett, számos wellness és kozmetikai kezelés is igénybe vehető.

A Hévíz Card+ kedvezményei folyamatosan érvényesek. A kártya kiváltása továbbra is minden vendég számára ingyenes, aki legalább 2 éjszakát eltölt Hévízen, ezért télen is nagy érdeklődésre számítanak a szervezők. A 2013-as évre új nyereményekkel töltik fel a pontgyűjtő játékot, ezért érdemes jövőre is játszani.

IJ

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 07:24, péntek | Sport

Bukaresti tenisztorna - Fucsovics legyőzte a második kiemeltet, és negyeddöntős

Fucsovics Márton bravúros győzelemmel bejutott a negyeddöntőbe az 579 ezer euró összdíjazású, bukaresti salakpályás férfi tenisztornán.

2024. Április 19. 07:24, péntek | Kék hírek

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr elmenekült

Két ember meghalt, miután három autó összeütközött a XVIII. kerületben, a 4-es főút Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre vezető szakaszán, a Billentyű utcánál, a vétkes sofőr elmenekült, ezért hajtóvadászatot indítottak után

2024. Április 19. 07:22, péntek | Belföld

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok.

2024. Április 19. 06:00, péntek | Életmód

Megjelent Azahriah új albuma, a skatulya I.

Skatulya I. címmel csütörtökön megjelent Azahriah új albuma, amelyet az egyik legnépszerűbb hazai dalszerző-előadó májusi tripla Puskás Aréna-koncertjéhez időzítve tett közzé.