Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2013. Szeptember 20. 10:07, péntek | Helyi
Forrás: TaviTv

Edzéskereső Keszthelyen

Edzéskereső Keszthelyen

Harminchárom sportág, huszonhét nyilvános edzésen mutatta be az adott sportág szépségeit a hétvégén a Fő téren

Az edzéskeresőt második éve, hogy megrendezték, lehetőséget adva így azoknak a fiataloknak és szüleiknek, akik még nem találták meg sportjukat a tanév elején. Bár az időjárás nem kedvezett az edzéskeresőnek, így is sokan látogatták meg a belvárosi rendezvényt.

Ismét a sporté volt a főszerep a keszthelyi Fő téren. A szeptemberi edzéskeresőn az esős idő ellenére is kitartóan mutatták be a különféle sportágakat.

Az atléták a szökőkút előtt kialakított pályán mutatták be edzésüket, míg a színpadon a shotokan karatésok szemléltették sportjukat.

Minden edző és egyesület nagyon aktív volt és szívesen fogadta, hogy idén is megrendezik az edzéskeresőt, sajnos az időjárás nem engedte teljes hőfokon izzani a programokat. Az edzéskereső keretében minden sportág egy pavilonban igyekezett bemutatni magát. Az edzéskereső nagyon jó lehetőség azoknak a sportágaknak, melyek még annyira nem nyertek maguknak teret Keszthelyen.

Ilyen például a Keszthely és Vidéke Boksz Egyesület. Az ökölvívók négy éve szerveződtek meg ismét Keszthelyen. A VSZK termében heti három alkalommal tartanak edzéseket. Az edzéskereső színpada folyamatosan ki volt használva, de közben a térkövön is zajlottak az edzések, a keszthelyi triatlonosok például az úszás kivételével, mind a futó, mind a kerékpározó gyakorlataikat bemutatták.

ij

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Életmód

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban, a néhány napos állat felcseperedését a látogatók is figyelemmel kísérhetik a kifutóban - közölte az intézmény közösségi oldalán szombaton.

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: