Városlista
2024. május 15, szerda - Zsófia

Hírek

2012. December 02. 10:55, vasárnap | Helyi

Dave Seaman a Colorsban

Dave Seaman a Colorsban

2012. december 8-án szombaton ismét világsztár fellépő tiszteli meg Keszthely városát, ezen belül a Club of Colors-t, Dave Seaman személyében.

Dave Seaman zenei pályafutása 1987-ben kezdődött, amikor 19 évesen megnyerte az angol D.M.C. bajnokságot, ekkor figyeltek fel rá a D.M.C. akkori vezetői és állást kínáltak neki az általuk kiadott Mixmag-nál.
Három év múlva már ő volt a magazin szerkesztője ...

Dave Seaman Keszthely, Club of Colors

... persze ez nem volt neki elég, úgy dönt, hogy zeneírásba kezd és megismerkedik egy Steve Anderson nevű figurával, akivel megalakítják a Brothers In Rhythm névre keresztelt formációt. Első daluk 1990-ben lát napvilágot Peace & Harmony címmel, amivel rögtön az angol listák élére tör. Második lemezük a Such A Good Feeling névre hallgat és már nem csak Angliában van a listák élén, hanem betör Amerikába is a Bilbord Club Charts élére, ami akkoriban egy angol house zenével foglalkozó csapattól nem kis teljesítmény. Innentől kezdve mindenki velük akart dolgozni. Készítettek remixeket Michael Jackson-nak, Janet-nek a Pet Shop Boys-nak és többek közt Sasha, Garbage, Sting, New Order, Dina Carroll, Kylie Minoque, The Brand New Heavies is a remix listájukon szerepelt. Térjünk vissza Dave dj karrierjére, ugyanis van miről beszélni.

1991-ben a Mixmag egyik munkatársa megalakítja a Shelly’s Clubot, ahol ő lett Sasha warm up dj-je, innentől dj karrierje is folyamatosan ívelt felfelé és legalább ugyanekkora erővel tört előre, mint produceri munkássága. Játszott Anglia talán összes fontos klubjában, bejárta az egész világot, többször járt már hazánkban is és rendszeresen jelennek meg mix lemezei, például a Renaissance-nál és a Global Underground-nál. Mindezeken kívül pedig a legendás Stress Records alapítója.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 15. 18:21, szerda | Külföld

Merénylet: Életveszélyes állapotban szállították kórházba a megsebesített szlovák kormányfőt

Életveszélyes állapotban, helikopterrel szállították a besztercebányai kórházba Robert Fico szlovák miniszterelnököt, akit szerdán Nyitrabányán (Handlova) a kormány kihelyezett ülése után lőttek meg

2024. Május 15. 14:08, szerda | Belföld

Május 16-tól elérhetők a 30 év feletti álláskeresőket segítő támogatások

Május 16-tól elérhetők a 30 év feletti álláskeresők és inaktívak elhelyezkedését célzó támogatások, az uniós társfinanszírozással megvalósuló program teljes kerete több mint 150 milliárd forint -

2024. Május 15. 09:45, szerda | PR

K&H: a karbonlábnyom csökkentése üzletileg is megéri

a legfrissebb CDP-jelentés szerint csak minden ötödik európai cég aktív a zöld átállás terén