Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2020. Május 13. 11:42, szerda | Kék hírek
Forrás: infovárosok

Büntetőfékezett, balesetet okozott – VIDEÓ

Büntetőfékezett, balesetet okozott – VIDEÓ

Nem tetszett az autósnak, hogy kisorolt elé egy busz a fővárosi XVII. kerületben; büntetőfékkel akart „tanítani”, de ütközés lett belőle.

Közúti veszélyeztetés miatt indított büntetőeljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság a 30 éves, budapesti N. Dániel ellen, mivel május 11-én délután Budapesten a XVII. kerületben, a Pesti úton bevágott egy busz elé, majd indokolatlanul befékezett, így a busz hátulról nekiütközött – közölte a rendőrség oldalán.

Az egyenruhások helyszíni szemlét tartottak, az autóbuszon lévő kamerák felvételeit lefoglalták és az eljárás során kihallgatták a férfit és a busz vezetőjét is. N. Dániel a hirtelen fékezést egy, kutyával magyarázta, ami állítólag kifutott elé. Ezt azonban semmi nem támasztotta alá. Mivel az autó vezetője a fékezéssel veszélyeztette a buszon utazókat, vezetői engedélyét a rendőrök bevonták.

A nyomozók N. Dánielt közúti veszélyeztetés miatt gyanúsítottként hallgatták ki, aki a bűncselekmény elkövetését részben elismerte.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.