Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2013. Augusztus 16. 09:12, péntek | Helyi
Forrás: heviz.hu

Borünnep Hévízen másodszor – hasznos tudnivalók!

Borünnep Hévízen másodszor – hasznos tudnivalók!

Augusztus 16-án kezdődnek városunkban a II. Hévízi Borünnep programjai.


Öt napon át számos izgalmas, színvonalas produkció várja a közönséget a Deák téren, s természetesen a borok is aktív szereplői lesznek ennek az időszaknak.

A Hévízi Borünnep programjai ingyenes tekinthetők meg, ez alól kivételek a borszemináriumok, melyekre azok előadás jellege miatt belépődíjat kell fizetni.

A rendezvényeket remekül foglalja össze az idén első alkalommal kiadott négynyelvű programfüzet, melyet a hévíziek postaládáikban találnak meg, a vendégek pedig a standokon juthatnak hozzá.

Városunk honlapján a programok menüpont alatt minden napra vonatkozóan megtalálják a fellépők nevét, a rendezvények kezdetének időpontját.

A rendezvény egyik legfőbb attrakciója, a borkóstolás korszerű és esztétikus formában válik lehetővé: a borházak mellett felállított központi információs és pohármosó standon kaució ellenében hozzájuthatnak vendégeink a borünnep poharához, amelyet a letétbe helyezett pénz ellenében akár meg is tarthatnak, emlékként. Az üvegpoharakat a standon díjmentesen el is mossák.

Az autók elhelyezéséhez a cikkünk végén található térkép nyújt segítséget. A járművel érkezőknek elsősorban a nagyparkoló igénybe vételét ajánljuk, ahol a parkolás az első órában ingyenes, a továbbiakban óránként 100 forintba kerül. A jegyeket a belépésnél kapják meg az autósok, s a kilépés során kell kiegyenlíteni az összeget, a jegyek kiadásáról automata gondoskodik.

A belváros területén elsősorban a mozgáskorlátozottak számára tartunk fenn parkolóhelyeket (ezeket a térkép jelöli), a további parkolási lehetőségekről a mellékelt térkép ad tájékoztatást. Ezekben a parkolókban 200 forint óránként a parkolási díj.

Nemzeti ünnepünkön, augusztus 20-án az egész város területén díjmentesen vehetők igénybe a parkolóhelyek.

Részletes programért kattintson ide.

ij

Címkék: ünnep, borok, hévíz, program

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

A Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

Megkezdjük a valaha volt legnagyobb, legerősebb európai parlamenti kampány második szakaszát, a Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Május 03. 17:39, péntek | Életmód

Kulka Jánost választották a nemzet színészének

Kulka János Kossuth- és Jászai Mari-díjas érdemes és kiváló művészt, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagját választották a nemzet színészének - közölte honlapján a Nemzeti Színház pénteken.