Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2021. Június 20. 13:09, vasárnap | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu

Balesetet okozott, majd elhajtott

Balesetet okozott, majd elhajtott

A rendőrök szemtanúk jelentkezését várják.

A Szekszárdi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán büntetőeljárást folytatnak ismeretlen tettes ellen cserbenhagyás vétség elkövetésének gyanúja miatt.

A nyomozás adatai szerint 2021. június 4-én 16 óra 30 órakor ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen rendszámú járművel közlekedett az M9-es autóúton Szekszárd irányából Bogyiszló irányába. Haladása során a 3-as kilométerszelvényben egy előzés során érintőlegesen nekiütközött a szemből közlekedő Volkswagen Polo típusú személygépkocsi bal oldalának. Az ismeretlen személy a helyszínt megállás nélkül elhagyta. A balesetben senki nem sérült meg – közölte a rendőrség.

A Szekszárdi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a fenti balesetet látta, vagy azzal kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen bármelyik rendőri szervnél, hívja a 06-74-501-106-os számot, vagy tegyen bejelentést – akár névtelensége megőrzése mellett – az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.