Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2013. November 20. 08:36, szerda | Helyi
Forrás: Objektív Hírügynökség

Balatoni „legjobb gyakorlat” tanulmányút

Balatoni „legjobb gyakorlat” tanulmányút

A Magyar Turizmus Zrt. Balatoni Regionális Marketing Igazgatósága a tavalyi kedvező fogadtatás és pozitív tapasztalatok alapján

2013-ban ismét megrendezte a balatoni Tourinform irodák részére őszi best practise tanulmányútját, az elmúlt héten.

A kétnapos rendezvény elsődleges célja az volt, hogy a Balaton turizmusáért dolgozó szakemberek minél jobban megismerhessék a régiót, annak újdonságait, valamint egymás szakmai tapasztalatait. A tanulmányút során hat turisztikai egyesület mutatta be legjobb gyakorlatát, a képviselt térség turisztikai kínálatát, emellett lehetőség nyílt kötetlen eszmecserére is. A résztvevők megismerhették a révfülöpi, a gyenesdiási, a fonyódi, a balatonfenyvesi, a balatonmáriafürdői és a vonyarcvashegyi turisztikai egyesületek működését, településeik aktualitásait. A résztvevők ellátogattak többek között a tihanyi KOGART galériába, a keszthelyi Festetics Állatparkba, a kéthelyi Ax&Ax borászatba, Balatonfenyvesen pedig ki-ki választhatott az aktív programok közül: mindenki kipróbálhatta, hogy milyen is a nordic walking vagy éppen az evezés a Nagyberek vidékén. A tanulmányút során a résztvevők olyan további információkra, ismeretekre tettek szert, amelyek a szervezők reményei szerint még szorosabb együttműködést hoznak a jövőben az egyes települések és turisztikai szervezetek között, ezzel is előmozdítva a közös gondolkodást és cselekvést.

ij

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.