Városlista
2023. június 4, vasárnap - Bulcsú

Hírek

2010. Május 20. 19:04, csütörtök | Helyi
Forrás: Balatongyörök

Balatongyörök - Vihar után, szezonnyitó előtt

Balatongyörök - Vihar után, szezonnyitó előtt

Szinte minden mozdítható ember azon dolgozik Balatongyörökön, hogy a hétvégi szezonnyitó rendezvényre nyoma se maradjon a szombati vihar pusztításának. Számos kidőlt fát és rengeteg letört faágat kellett feldarabolni és elszállítani.A

A parton egy hatalmas fát kellett kivágni, mert a vihar során olyan sérüléseket szenvedett, amik miatt veszélyessé vált. Ebben a keszthelyi tűzoltók is a segítségünkre voltak.A vasárnap reggelre kialakult helyzet rendeződni látszik. Az ivóvíz és áramszolgáltatásban nem volt több fennakadás és a kemény munka eredményeként hamarosan rendben lesznek közterületeink is.

A hétvégi szezonnyitóra rendben lesz a falu és ha az időjárás is engedni, nem marad el egyetlen tervezett rendezvény sem. Az előrejelzések szerint jó esély van arra, hogy ha nem is szikrázó napsütésben, de szárazon és az évszaknak megfelelő hőmérsékleti viszonyok között köszöntse a nyarat Balatongyörök. 

Ezek érdekelhetnek még

2023. Május 12. 09:12, péntek | Helyi

83-as út - Az új nyomvonalra terelik át a forgalmat Tétszentkút és Gyarmat között

Az új nyomvonalra terelik át a 83-as főút forgalmát Tétszentkút és Gyarmat között péntek délelőtt - írja a minisztérium.

2023. Június 04. 15:43, vasárnap | Belföld

Csapadékosabbá válik az időjárás a jövő hét elején

2023. Június 04. 08:29, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 22. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2023. Június 04. 08:26, vasárnap | Sport

Női kézilabda BL - Huszonegy év után ismét döntős a Ferencváros

A Ferencváros 2002 után ismét bejutott a női kézilabda Bajnokok Ligája fináléjába, miután 30-29-re legyőzte a dán Esbjerget a budapesti négyes döntő szombati elődöntőjében.