Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2010. Június 16. 11:01, szerda | Helyi
Forrás: Balaton Sound

Balaton Sound - Klaxons - Újult erővel

Balaton Sound - Klaxons - Újult erővel

Hétvégén a Klaxons Horvátországban lépett fel, ahol a Hartera fesztivál közönségét avatta be a pszichedelikus rock'n'roll jövőjének titkaiba. Nagy-Britannia extravagáns acid-rave-sci-fi punk-funk zenekarának látványos koncertjén hét ú

A Klaxons a Dirty Pretty Things egykori gitárosával, Anthony Rossomando-val lépett színpadra a horvát fesztivál legnagyobb fellépőhelyszínén, és a Flashover címmű számmal indította a nagyszabású futurisztikus rock show-t. A Flashoveren kívűl az idei Heineken Balaton Soundon is fellépő együttes még hat új számot játszott el a közönségnek régóta várt második albumáról. A Same Space, a Valley Of The Calm Trees, a Twin Flames, az Echoes, az Astronomical és Future Memories című új szerzemények mellett természetesen nem hiányozhattak a remek hangulatú koncertről a legnagyobb Klaxons számok, így a Gravity Rainbow és a Golden Skans sem, mely számot a zenekar a közönség minden egyes tagjának címezve adott elő. Az Atlantis To Interzone megszólalása előtt a fesztiválozók még egy Grace-feldolgozást is hallhattak. A Not Over Yet a koncert többi darabjához hasonlóan nagy sikert aratott a horvát közönség körében, úgyhogy biztosra vesszük, hogy a Klaxons vadonatúj számokkal felturbózott fellépése a negyedik Heineken Balaton Soundon is tarol majd.


Jamie Reynolds a következőket nyilatkozta rijekai koncert után: "Tavaly nem léphettünk fel olyan gyakran mint szerttünk volna a billentyűsünk, James Righton sajnálatos betegsége miatt, úgyhogy sok elmaradt koncerttel tartozunk a rajongóinak, de most rendezzük a tartozást. Szeptember óta ez volt az első fellépésünk külföldön, úgyhogy nagyon örülünk, hogy itt lehettünk. Új számokat adunk elő, és új látványelmeket is beépítettünk a showba. Úgy vettem észre, hogy a közönség még egyáltalán nem ismeri az új számokat, de már dúdolják őket."


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 21:49, kedd | Sport

Csak századmásodpercekre az első helytől

Gender Tamás Junior 2024. 04. 10-13. között Franciaországban, Champions of the Future (RGMMC) bajnokság keretein belül, Val d\'Argenton-ban a Circuit de karting du Val d\'Argenton-on versenyzett.

2024. Április 16. 13:10, kedd | Belföld

Egykori egyetemének ajánlotta fel Nobel-díjának másolatát Karikó Katalin

Egykori alma materének, a Szegedi Tudományegyetemnek (SZTE) ajánlotta fel Nobel-díjának másolatát, valamint az elismeréssel járó összeget Karikó Katalin.

2024. Április 16. 13:09, kedd | Életmód

Kimagasló a településfásítási program iránti érdeklődés

Kimagasló volt az érdeklődés idén a településfásítási program iránt, háromszoros volt az igénye a pályázóknak - közölte az Agrárminisztérium helyettes államtitkára kedden a somogyi Iharoson.

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből