Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2018. Május 14. 05:00, hétfő | Belföld
Forrás: police.hu

Azt hitte ellopták a mobilját, súlyos sérülés lett belőle

Azt hitte ellopták a mobilját, súlyos sérülés lett belőle

Azt hitte ellopták a mobiltelefonját, verekedés lett belőle, végül súlyos sérüléseket szenvedett egy férfi Pécsen. Vádat emelnek az ügyben.

Csoportosan elkövetett garázdaság bűntett és testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomozott a rendőrség két helyi férfi és egy helyi nő ellen, akik tavaly november 3-án éjjel bántalmaztak egy pogányi férfit Pécs belvárosában. A megalapozott gyanú szerint a 22 éves sértett szórakozás közben elveszítette a mobiltelefonját, és mivel azt gondolta, hogy a háromfős társaság lopta el tőle, kérdőre vonta őket. A vita verekedéssé fajult, és a helyi fiatalok – egy 34 és egy 18 éves férfi, valamint egy 15 éves lány – több alkalommal megütötték és megrúgták a sértettet, aki több alkalommal vissza is ütött. A 22 éves férfinak a bántalmazás következtében súlyos sérülése, arccsont törése keletkezett.

A nyomozás során a rendőrök beazonosították a bejelentésben szereplő három fiatalt, és gyanúsítottként hallgatták ki őket, a sértett bántalmazását mindhárman beismerték. Az ellopottnak hitt telefont a rendőrök megtalálták, és visszaadták a tulajdonosnak.
Mivel a nyomozás során az is kiderült, hogy a verekedést a 22 éves férfi kezdeményezte, a nyomozók őt is gyanúsítottként hallgatták ki.

A négy fiatal ügyében folytatott nyomozást a Pécsi Rendőrkapitányság a napokban befejezte, és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségnek.

Címkék: mobil, pécs, verekedés

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 06:00, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a csok plusz segített beindítani az ingatlanpiacot az év elején

A 2024. január 1-jétől elérhető csok plusz segített abban, hogy az ingatlanpiac egy kicsit beinduljon az év elején - mondta a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) családokért felelős államtitkára szerdán Budapesten.

2024. Április 18. 06:00, csütörtök | Belföld

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon a szakértők szerint

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon, egyre többen érkeznek az országba azért, hogy megismerjék a magyar konyha remekeit - vélekedett a Pannon Gasztronómiai Akadémia és a Magyar Vendéglátók Ipartestületének elnöke az MTI-nek.

2024. Április 17. 13:38, szerda | Belföld

Sulyok Tamás: Karikó Katalin kiviteles büszkeséget szerzett nekünk, magyaroknak

Karikó Katalin kivételes büszkeséget szerzett nekünk, magyaroknak - jelentette ki az államfő kedden Szegeden.

2024. Április 17. 13:37, szerda | Belföld

Meteorológia: az ország egyes részein 24-25 Celsius-fokkal van hidegebb, mint hétfőn

Az ország egyes részen 24-25 Celsius-fokkal volt hidegebb kedd délután, mint hétfőn - derül ki a HungaroMet Zrt. kedd délutáni Facebook-bejegyzéséből.