Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2013. Április 21. 05:00, vasárnap | Belföld
Forrás: MTI

Az orvosi marihuána legalizálásáról szóló párbeszédet sürgetnek civilek

Az orvosi marihuána legalizálásáról szóló párbeszédet sürgetnek civilek

Az orvosi marihuána legalizálásáról szóló párbeszédet sürgetnek civilek, szervezésükben több mint kéttucatnyian jelentek meg Budapesten, az V. kerületi Városháza parkban szombaton.

A szervezők elmondták, azt szeretnék, ha Magyarországon is elindulhatna egy szakmai egyeztetés a kérdésről civilek, orvosok, politikusok és szociális szakemberek között.
A rendezvényen megjelent Juhász Péter, a Bajnai Gordon vezette Együtt 2014 - Párbeszéd Magyarországért Választási Szövetség társelnöke, a Milla Egyesület korábbi vezetője is. Juhász Péter neve a könnyű drogok legalizálását célul tűző Kendermag Egyesület vezetőjeként vált ismertté.
A demonstráció helyszínén feltűnt egy ember, aki az Együtt 2014 logóját ábrázoló táblát tartott a kezében. A férfi távozott a helyszínről, miután az egyik szervező arra kérte, takarja le a táblát, mert nem politikai megmozdulásról van szó.
Juhász Péter ennek kapcsán úgy nyilatkozott, hogy az Együtt 2014-nek nincs köze a rendezvényhez. Szerinte a táblát provokációs céllal hozhatták a Városháza parkba.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 08:51, vasárnap | Belföld

Orbán Viktor Zugligeten folytatta kampánykörútját

A Hegyvidék polgármesterével és polgármester-jelöltjével, Pokorni Zoltánnal és Fonti Krisztinával találkozott kampánykörútja következő állomásán Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke szombaton

2024. Április 28. 08:50, vasárnap | Belföld

Nacsa Lőrinc: tarthatatlan és elfogadhatatlan a háborús benzinár

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.