Városlista
2024. május 8, szerda - Mihály

Hírek

2012. Április 04. 21:47, szerda | Helyi
Forrás: police.hu

Az elmúlt 24 óra közlekedési mérlege: Zala

Az elmúlt 24 óra közlekedési mérlege: Zala

Zala megye útjain összesen három közlekedési baleset történt, ebből egy esetben fordult elő személyi sérülés.Zala megye útjain összesen három közlekedési baleset történt, ebből egy esetben fordult elő személyi sérülés.

Egy 13 éves fiút ért baleset kedden este Nagykanizsán, miközben a Kinizsi úton kerékpározott a Dózsa György út irányából a 7-es főút felé. Az úttestről a járdára szeretett volna felhajtani egy 4 cm magasságú szegélyen keresztül, amely során elesett kerékpárjával és nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

Más rendőrségi hírek Zala megyéből

A Kanizsai Dorottya Kórház gyermekosztályáról engedély nélkül távozott egy 12 éves fiú kedden délután. Felkutatásához a rendőrség segítségét kérte a kórház, amelynek köszönhetően a rendőrök fél órán belül megtalálták a gyermeket az autóbusz pályaudvaron. Hamis személyazonosító adatok bediktálásával akarta megtéveszteni a járőröket, azonban a kórház által adott személyleírás pontosan ráillett, ezért a rendőrök visszaszállították az egészségügyi intézetbe, ahol igazolták személyazonosságát.

« « « » » »

Valótlan bejelentés miatt indult szabálysértési eljárás egy nagykanizsai nővel szemben, aki kedden este arról tett bejelentést a rendőrségre, hogy családi veszekedés során élettársa bántalmazta, eltörte a bordáját. A helyszínre érkező járőröknek már azt mondta, hogy azért tett ilyen bejelentést, mert félt, hogy a leittasodott élettársa bántani fogja, de erre nem került sor. A rendőrök a mentőszolgálaton keresztül gondoskodtak a feltehetően ittassága miatt magatehetetlenül fekvő férfi egészségügyi ellátásról, a félrevezető bejelentés miatt pedig szabálysértési feljelentést tettek.

« « « » » »

Kerékpárlopás közben értek tetten egy férfit kedden este Nagykanizsán. Egy Csengery utcai ház bejáratához támasztott kerékpárra ült fel a férfi, majd távozni szeretett volna vele, azonban az ablakból észrevették és utána szaladtak. Hamarosan utolérték és visszakérték a kerékpárt. A gyalogosan távozó férfit a kiérkező rendőrök előállították, gyanúsítottként hallgatták ki.

Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 08. 15:10, szerda | Belföld

Szijjártó Péter: a Jaguar kulcsszerepet szán a budapesti fejlesztőközpontjának

A Jaguar kulcsszerepet szán a budapesti fejlesztőközpontjának a következő évek globális fejlesztési stratégiájában - írta a külgazdasági és külügyminiszter szerdán a Facebook-oldalán.

2024. Május 08. 15:08, szerda | Bulvár

Hollywoodi világsztárokkal várja látogatóit a Budapest Comic Con

Idén is megrendezik Magyarországon a világ legnagyobb és legjelentősebb popkulturális eseményét, a Comic-Cont:

2024. Május 08. 10:19, szerda | Belföld

Szijjártó Péter: egyre több magyar vállalat lép be a kínai piacra

Egyre több magyar vállalat lép be a kínai piacra, egyre több magyar vállalat kereskedik kínai partnerekkel, nő a turisztikai forgalom és egyre több hallgatót fogadnak kölcsönösen egyetemeink

2024. Május 08. 10:18, szerda | Külföld

A lengyel határőrség feltartóztatott egy szökött orosz katonát

Egy, a fehérorosz határon át illegálisan Lengyelországba belépő orosz katonát tartóztatott fel a lengyel határőrség.