Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2019. Április 09. 11:44, kedd | Belföld
Forrás: mti - illusztráció: pixabay

Az eladónő blöffje miatt maradt hoppon a fegyveres rabló

Az eladónő blöffje miatt maradt hoppon a fegyveres rabló

Fegyveresen elkövetett rablás kísérlete miatt emelt vádat a Pécsi Járási Ügyészség egy helyi férfi ellen, aki megpróbált kifosztani egy trafikot, de az eladó blöffjének köszönhetően zsákmány nélkül távozott.

A büntetlen előéletű férfi tavaly december 13-án este maszkkal az arcán, kezében pisztolyt tartva lépett be a dohányboltba. A boltos nőtől pénzt követelt, miközben a fegyvert végig ráfogta.

A nő azt mondta, hogy már nincs pénz a boltban, főnöke a napi bevételt elvitte, holott félmillió forint volt a kasszában. Ezután a férfi kiment a trafikból, majd a közeli patakba dobta maszkját, pulóverét és fegyverét és a belváros felé indult. A rendőrök a rablási kísérlet után egy órán belül elfogták – derült ki a Baranya Megyei Főügyészség keddi, az MTI-hez eljuttatott közleményéből.

Címkék: fegyver, pécs, rablás, traffik

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.