Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2021. Június 19. 16:01, szombat | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu

Agysérülést okozott egy ütéssel

Agysérülést okozott egy ütéssel

Egy összeveszés utáni ökölcsapás nyoma könnyű sérülésnek indult, életveszélyes lett. A rendőrök most fejezték be a nyomozást az ügyben.

Kocsmából tartott hazafelé a két cimbora 2020. augusztus 2-án este, amikor Pátyon a Burgundia utcában összevitáztak. A 47 éves B. János megütötte 60 éves ismerősét, akinek eleredt az orra vére. A mentők kórházba vitték, sérülésének gyógytartamát nyolc napon belül határozták meg.

A nyomozás súlyos testi sértés bűntette kísérletének megalapozott gyanúja miatt indult, a később beszerzett orvosszakértői vélemény megállapítása alapján minősítették át életveszélyt okozó testi sértés bűntettévé – közölte a rendőrség.

Hozzátéve, hogy az orvosszakértő szerint ugyanis a homlokon képződött, ütés okozta hámhorzsolás komolyabb, láthatatlan sérülést okozott. Az ütés következtében ugyanis a homloklebegy mentén és alul lágyburok közötti vérzés keletkezett, amelynek büntetőjogi gyógytartama 8 napon túli, tekintettel arra, hogy a lágyburok közötti vérzéssel agysérülés alakult ki.

B. János a tettét beismerte, a vele szemben életveszélyt okozó testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya befejezte, az ügy iratait átadta az ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.