Városlista
2024. május 17, péntek - Paszkál

Hírek

2010. December 13. 19:00, hétfő | Helyi
Forrás: indexbalaton.hu

Adventi kirakatverseny Hévízen

Adventi kirakatverseny Hévízen

Első alkalommal hirdetett versenyt a „Legszebb adventi kirakat” elnevezéssel Hévíz önkormányzata a városban található üzletek, boltok számára.

- A verseny elsődleges célkitűzése, hogy szebbé tegye a városlakók és a turisták számára a karácsonyvárás időszakát, és ünnepélyes díszekbe öltöztesse a hévízi gyalogosok által leginkább látogatott övezetet – fogalmazott Papp Gábor polgármester.
A versenyre tizenkét üzletet neveztek be a tulajdonosok. A kirakatokat bizottság értékelte, melynek tagjai: Papp Gábor polgármester, Kepli József alpolgármester, Őry Rózsa kabinetvezető, Füzesi Lászlóné, Gelencsér Béla és Naszádos Antal képviselők.


A bizottság a díszek minőségét, a kirakatrendezés kreativitását és az összhatást vizsgálták, de értékelték azt is, ha egyedi díszeket használtak a tulajdonosok a rendezés során.
A zsűri véleménye alapján végül az első díjat Millei Katalin Tip-Top Divatháza nyerte (Rákóczi u. 12-14.). Második lett Mihalikné Szalabán Ildikó (Naturissimo Hagyományőrző Ruhaszalon, Erzsébet királyné utca 2.), megosztott harmadik helyen végzett Pálfi Edina (Intersport Adidas Üzlet, Rákóczi u. 5-7.) és Szatrán László (Nosztalgia Ajándék, Erzsébet királyné u.11.).
Az első helyezett ötvenezer forint pénzjutalmat vehet át Papp Gábor polgármestertől, minden helyezett oklevélben részesül.


A díjat az adventi gyertyagyújtáskor (december 19.) adja át a város polgármestere.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 17. 10:04, péntek | Belföld

Orbán Viktor: olyan választás előtt állunk, amely eldönti a háború és béke kérdését

Olyan választás előtt állunk, amely eldönti a háború és béke kérdését, az amerikai választással együtt - mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában pénteken.

2024. Május 16. 16:13, csütörtök | Belföld

Kecskeméten folytatta vidéki kampánykörútját Orbán Viktor

2024. Május 16. 16:12, csütörtök | Belföld

Változékonnyá válik az időjárás a pünkösdi hosszú hétvégén

2024. Május 16. 16:11, csütörtök | Belföld

Fiktív motorkerékpár-eladások hátterét göngyölítette fel a NAV