Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2011. Augusztus 08. 16:02, hétfő | Helyi

A Zena Beauty és az infoKeszhely.hu átváltoztat!

A Zena Beauty és az infoKeszhely.hu átváltoztat!

„Átváltoztatjuk” nap Hévízen a ZENA beauty med centerben!

A hévízi ZENA-val közösen indított nyereményjáték a múlt héten nagy sikerrel lezárult, és nyertest is hirdettünk Puklics Andrea – zalaszentgróti gyógypedagógus személyében!


Andrea múlt hét kedden már a ZENA-ban tölthetett egy igazi kényeztető szépségnapot, melyet természetesen mi is végigkísértünk, íme:

Reggel 9.00 – egyeztetés a programról…szépségkezelések, masszázs, fodrászat…hosszú    lesz a nap!

 

 

 

 

 

 

 

9.10: csokoládémasszázzsal indul a kényeztetés, melyet Ti is kipróbálhattok a ZENA-ban, de hogy mire is jó ez tulajdonképpen? Íme:


DELICATE CSOKOLÁDÉ MASSZÁZS
Édes bűnbeesés anélkül, hogy további kalóriát vennénk magunkhoz. A csokoládé összetevői, aromája, krémes szerkezete kényezteti a testet, visszaadja a bőr elvesztett nedvességtartalmát és csökkenti a narancsbőr jellegzetes tüneteit, továbbá karcsúsító, alakformáló hatású.

10.00 - Spa manikűr: Relaxálva kényezteti a vendéget, miközben hatékonyan ápolja és táplálja a kézbőrt és a körmöket. Megnyugtatja és újjávarázsolja a legelhanyagoltabb kezeket is. A kezelés eredménye látványos, hosszútávon hatásos és érezhető, szemben a hagyományos manikűrrel. Andrea a manikűr mellé egy körömpolírozást választott, mely hosszan csillogóvá varázsolja a körmöket!

11.00: Szemöldök és szempillafestés után Andrea a francia Algotherm termékcsalád kényeztető KI AERIS – Oxigenizáló kezelését választotta:

A kezelés oxigénnel tölti fel a fáradt, stresszes, fakó bőrt. Serkenti a sejtlégzést, helyreállítja a bőr természetes ragyogását. A kezelés folyamán használt ametiszt féldrága kövek a kezelést még exkluzívabbá és hatékonyabbá teszik, mivel ismert tulajdonságuk alapján a mikrogeringés serkentésére, az aktív mérgek eltávolítására és a bőrszín javítására is kiválóan alkalmasak.
 


13.00: Egy gyors ZENA tonhalsaláta és cappuccino után jöhetett a spa pedikűr, ami mennyei kényeztetés a fáradt lábaknak!

Az átalakuláshoz új frizura is dukál!

Andrea dús, természetes barna göndör haját 2 féle színnel melíroztuk, a szárazabb hajvégekre tápláló hajpakolással tettünk, majd egy divatos hajvágással varázsoltunk új fazont és formát!

 

 

 

Egy könnyű nappali smink után jöhetett az új sötétkék felső, és a szembesülés a tükörrel! Ugye gyönyörű lett?

   

 

 

 

H–8380 Hévíz, Széchenyi u. 6.
E-mail: zena@zenabeauty.hu
Tel.: 36 83 542 300
Fax: 36 83 542 309

 

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 16:00, szombat | Belföld

Baleset-tűz

Meghalt egy ember egy dombóvári háztűzben

2024. Május 18. 11:00, szombat | Sport

RÖVIDHÍR!

3x3-as olimpiai selejtező - Győzött a férfi válogatott, szombaton dől el a továbbjutás

2024. Május 18. 11:00, szombat | Életmód

Kormány-egészség

Hornung Ágnes: ismét támogatásra pályázhatnak az 1-es típusú diabétesszel foglalkozó civil szervezetek

2024. Május 18. 09:24, szombat | Külföld

Voks 24 - Volt, amikor egy EP-mandátumhoz 116 ezer szavazat is elég volt

Az eddigi legmagasabb európai parlamenti (EP-) választási részvételnél, 2019-ben, csaknem 174 ezer szavazatra volt szükség ahhoz, hogy egy európai parlamenti (EP-) lista átlépje Magyarországon az 5 százalékos küszöböt