Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2011. December 04. 07:34, vasárnap | Belföld
Forrás: mno.hu

A Melankólia az év európai filmje

A Melankólia az év európai filmje

A Melankólia lett az év filmje, összesen három díjat nyert, hasonlóan A király beszédéhez. A legjobb rendező Susannie Bier, a legjobb dokumentumfilm a Pina 3D lett. A torinói ló mindhárom kategóriában alulmaradt.

Amolyan Oscarosan elnyújtott volt az idei Európa Filmdíj átadó. A műsor eleji spoilerkedés után megjósoltuk, hogy az este nyertese a Melankólia lesz, s igazunk lett. Lars von Trier filmje három díjat nyert, Tom Hooper A király beszéde ugyancsak, ezzel ez a két film az este nagy nyertese. Az Egy jobb világ, a Srác a biciklivel, a Beszélnünk kell Kevinről és a The Artist is kapott egy-egy díjat. Tarr Béla három jelölését nem váltott díjra, valljuk meg őszintén, nem is volt igazán esélye ilyen mezőnyben. Nominációi már önmagában is sikernek nevezhetők.

További részletek ide kattintva.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 08:51, vasárnap | Belföld

Orbán Viktor Zugligeten folytatta kampánykörútját

A Hegyvidék polgármesterével és polgármester-jelöltjével, Pokorni Zoltánnal és Fonti Krisztinával találkozott kampánykörútja következő állomásán Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke szombaton

2024. Április 28. 08:50, vasárnap | Belföld

Nacsa Lőrinc: tarthatatlan és elfogadhatatlan a háborús benzinár

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.