Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2017. Július 14. 05:04, péntek | Bulvár
Forrás: mti

A Bond-filmek producerei Blake Lively főszereplésével forgatnak új thrillert

A Bond-filmek producerei Blake Lively főszereplésével forgatnak új thrillert

A Bond-filmek producerei Blake Lively, a Gossip Girl - A pletykafészek sztárja főszereplésével készítenek új thrillert, amelyhez A szolgálólány meséje című sikersorozat egyik rendezőjét kérték fel

- számolt be róla a BBC hírportálja. A The Rhythm Section Mark Burnell brit író regényén alapul, főhőse, Stephanie Patrick családja erőszakos halála miatt bosszút esküszik, az ő szerepét játssza Lively.

Három másik Stephanie Patrick-történetet is írt Burnell, így lehetséges, hogy az írások alapján készülő filmekből Bond-stílusú sorozat bontakozik ki.

A filmet Reed Morano rendezi, ő jegyzi A szolgálólány meséje első három epizódját.

Barbara Broccoli és Michael G. Wilson 1995 óta a Bond-filmek producerei. Az új thriller a Bond-epizódok közti "szünetet" használja ki, forgatása még idén elkezdődik.

Blake Lively, aki az Adaline varázslatos élete (2015) kortalan hősnőjeként is ismert, tavaly felbukkant Woody Allen Café Societyjében és A zátony című cápahorrorban, ugyanebben az évben született meg Ryan Renoldsszal közös második gyereke.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.