Városlista
2023. szeptember 29, péntek - Mihály

Hírek

2023. Február 20. 15:49, hétfő | Belföld
Forrás: NAV

3 millióra megvágta a NAV, a helyszínen leszámolta és fizetett a cigicsempész

3 millióra megvágta a NAV, a helyszínen leszámolta és fizetett a cigicsempész

Nem okozott gondot a helyszínen megfizetni a több mint hárommilliós bírságot annak a férfinak, akinél csaknem ezer doboz csempészcigarettát találtak a NAV-osok.

A keleti határon, Lónyánál ellenőrizték a pénzügyőrök azt a sofőrt, aki mindössze két doboz cigarettáról tett bejelentést. Ella, a szolgálati kutya pillanatok alatt rácáfolt a sofőr állítására, amikor átvizsgálták az autót, amiben kettő helyett csaknem ezer doboz magyar zárjegy nélküli cigaretta lapult.

A csomagtér tolóajtajából, az oldalkárpitokból, a pótkerékből és a motortér esőcsatornájából egymás után szedték ki a pénzügyőrök a csempészárut. A férfi minden kartonra azt mondta, hogy az övé, majd minden további nélkül a helyszínen kifizette a több mint hárommillió forintos bírságot. Ezzel azonban az eljárásnak még nincs vége, a NAV munkatársai – a csempészcigaretta lefoglalása mellett – feljelentést tettek költségvetési csalás gyanúja miatt.

Címkék: cigarettacsempész, NAV

Ezek érdekelhetnek még

2023. Szeptember 29. 14:05, péntek | Belföld

Kihirdették a Prima Primissima díj idei jelöltjeit

A korábbi éveket jelentősen meghaladó számú jelölés érkezett az idei Prima Primissima díjra.

2023. Szeptember 29. 14:02, péntek | Belföld

Magyar Suzuki: Esztergomban elkészült az 500 ezredik S-CROSS

Újabb mérföldkőhöz érkezett a Magyar Suzuki: legördült az esztergomi gyártósorról az 500 ezredik S-CROSS - közölte a társaság pénteken az MTI-vel.

2023. Szeptember 29. 13:51, péntek | Belföld

Ennyi volt: Ledózerolják a balatonfüredi görög falut

A jelenlegi épületek elbontásával hosszú idő után végre rendeznék a tájidegen területet. Az is megvan, hogy mi lesz a helyén.

2023. Szeptember 29. 06:00, péntek | Belföld

Szijjártó Péter: a LEGO 54 milliárd forintos beruházással 300 új munkahelyet hoz létre Nyíregyházán

A LEGO mintegy 54 milliárd forintos beruházással 300 új munkahelyet hoz létre Nyíregyházán, illetve a napelemparkját is bővíteni fogja és geotermikus projektet tervez - közölte Szijjártó Péter.