Városlista
2023. január 29, vasárnap - Adél

Cégregiszter | Iskolák

Katedra Nyelviskola Keszthely

8360 Keszthely Deák Ferenc u. 28

A Katedra Nyelviskola Keszthely a belváros szívében, a Georgikon Egyetem A és B épületei között várja a tanulni vágyó diákokat.

A képzések angol, német, orosz, olasz, spanyol, francia eszperantó és latin nyelven folynak leginkább helyben az intézményben, de igény szerint a környező településeken biztosítunk kihelyezett képzéseket.

Fordítóirodaként normál és hivatalos fordítást és tolmácsolást vállalunk rövid határidővel, gyakorlott szakemberekkel, az ügyfél által igényelt legkülönbözőbb idegen nyelveken.

A képzésben résztvevőket a kezdő szinttől a felsőfokig készítjük fel, besorolásuk a megfelelő szintre szintfelmérés alapján történik. A tanfolyami óraszám a bemeneti szint és a kitűzött szinthez szükséges óraszám függvénye.

A tanfolyami időpontjaink széles választékából mindenki könnyen megtalálja a számára megfelelőt. Nemcsak a kurzusnapok, időpontok, hanem az intenzitások is számos variációt biztosítanak. Tanfolyamainkon a hallgatóknak lehetőségük van hagyományos ütemben (heti 2 x 2 órában) vagy intenzíven (heti 2 x 4 óra) tanulni a választott nyelvet. Csoportos tanfolyamaink mellett az egyéni nyelvtanulásra is van lehetőség (Privát Katedra).

Csoportlétszámok: átlag 5 fő.

A keszthelyi Katedra Nyelviskolában, akkreditált intézményként, 2 -féle nyelvvizsgát lehet letenni, hogy hallgatóinknak ismert környezetben legyen lehetőségük próbára tenni nyelvtudásukat. Az egyik az államilag elismert kétnyelvű TársalKODÓ valamint ennek szaknyelvi „testvére" a GazdálKODÓ (idegenforgalmi, üzleti), a másik a nemzetközi TELC nyelvvizsga.

Tovább: Online tanfolyam kereső - Akcók, kedvezmények - Nyelvvizsgák

Szolgáltatások, tevékenység, termékek

  • Csoportos lakossági tanfolyamok
  • Privát Katedra (egyéni nyelvtanulás)
  • Nyelvvizsgaelőkészítő tanfolyamok
  • Fordítás, tolmácsolás
  • ECL
  • Speciális készségfejlesztő tanfolyamok
  • Kids&Teens nyelvtanfolyamok gyerekeknek

kapcsolat