Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Cégregiszter | Hotelek

Hotel Via

8360 Keszthely, Balatonpart 15.

A Hotel Via szállóban, Keszthelyen, nyugodt környezetben, közvetlen vízparton, a balatoni kerékpárút mellett várjuk vendégeinket

A Hotel Via szállóban, Keszthelyen, nyugodt környezetben, közvetlen vízparton, a balatoni kerékpárút mellett várjuk vendégeinket. Csendes, elkerített, ősfákkal árnyékolt területen van alkalma kipihenni a hétköznapok zaját. A szálloda előtt a Balaton-parti sétányon nincs autós forgalom, csak gyalogosok, futók, bicajosok és persze a Balaton hangjai hallatszanak.

2-3-4 ágyas szobáinkból összesen 50 db áll rendelkezésre - melyek megközelítését lift teszi egyszerűbbé -, mellette 2 db, legfeljebb 4 személyes apartmanban várjuk a pihenni és kikapcsolódni vágyó vendégeket. Szobáink minden esetben fürdőszobával és hűtőszekrénnyel , televízióval rendelkeznek.


Legyen szó értekezletről, termék bemutatóról, csapatépítő programról, konferenciáról vagy üzleti tárgyalásról a kollégák, partnerek kiszakadva a napi megszokottból, lényegesen jobban érzik magukat a bőrükben, sokkal fogékonyabbak az aktuális témára. Ehhez mi egy természetes fénnyel megvilágított, Balatonra néző panorámával rendelkező 80 fős konferencia termet tudunk biztosítani.

A szabadidő aktív eltöltéséhez szállodánk adottságai kitűnőek; mini golf, lengő teke, asztali tenisz, grill, kerti tűzrakó hely, füves focipálya, napozóágyak nyújtanak lehetőséget. A felfrissülni vágyóknak fürdőzés is lehetséges. A halak szerelmeseinek horgászati lehetőség kínálkozik. Teniszpályáink szép gondozottsággal várják vendégeinket. Közvetlen a balatoni kerékpárút mellett helyezkedik el a szálloda, így vendégeink felfedezhetik a közelben lévő településeket; kerékpárkölcsönzéssel és kerékpáros pihenővel is rendelkezésükre állunk.

Családias hangulatú szállodánk fő célja, hogy vendégeink teljes megelégedettséggel, felejthetetlen élményekkel távozzanak és a jövőben törzsvendégeinkké váljanak!

Fotók

Hotel Via
Hotel Via, Keszthely
Hotel Via
Hotel Via, Keszthely, tenisz pálya
Hotel Via
Hotel Via, Keszthely, étterem
Hotel Via
Hotel Via, Keszthely, Balaton strand

Nyitva tartás

  • március 15 - szeptember 30.

kapcsolat

Címkék: keszthely, szállás