Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2012. December 03. 17:44, hétfő | Helyi
Forrás: police.hu

Úttesten fekvő férfin hajtott át

Úttesten fekvő férfin hajtott át

Súlyos, életveszélyes állapotban van az a 44 éves férfi, akit 2012. december 2-án délután fél ötkor egy autóval gázoltak el Alsónemesapátiban.

A helybeli férfi az úttesten keresztben feküdt, a kabátját feje alá gyűrve feltehetőleg aludt. Egy arra közlekedő szintén helyi férfi még időben észlelte az úttesten fekvőt, kiszállt autójából, és próbálta az út menti árokba húzni. Ekkor szemből közeledett egy Peugeot 206 típusú személygépkocsi, melynek vezetőjét hiába próbálta megállásra figyelmeztetni, az áthajtott az úttesten fekvő férfin.

A baleset következtében megsérült H. Miklóst súlyos, életveszélyes koponyasérüléssel vitték a Zalaegerszegi Kórházba. Az autót egy 25 éves zalaegerszegi férfi vezette, aki a baleset után azonnal megállt és próbált segíteni. A baleset körülményeit szakértők bevonásával a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.


Zala Megyei Rendőr- főkapitányság

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 09:02, vasárnap | Sport

Diósgyőri döntetlenjével a Kecskemét is biztos bennmaradó

A Diósgyőr gól nélküli döntetlent játszott a vendég Kecskeméttel a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójának szombati játéknapján.

2024. Április 28. 08:59, vasárnap | Külföld

Épületek tucatjai semmisültek meg a tornádókban az Egyesült Államok középső részén

Többen megsérültek és lakóépületek tucatjai semmisültek meg az Egyesült Államok középső részén tomboló tornádókban - derült ki a helyi idő szerint szombat reggeli összegzésekből.

2024. Április 28. 08:58, vasárnap | Sport

Női kézilabda BL - Egygólos hátrányban a Ferencváros a negyeddöntőben

A legutóbb ezüstérmes Ferencváros házigazdaként 26-25-re kikapott az elmúlt kiírásban negyedik helyezett dán Esbjergtől a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén, szombaton.