Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2016. Május 23. 16:51, hétfő | Helyi

Újabb halálos motoros baleset történt Zalában

Újabb halálos motoros baleset történt Zalában

Belehalt sérüléseibe vasárnap este egy motoros a helyszínen, amikor a 76-os főút Zalaegerszeget elkerülő szakaszán összeütközött egy személyautóval.

Zalában két nap alatt három súlyos motoros balesetben ketten meghaltak és hárman megsérültek.

Sznopek Veronika, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-nek elmondta: a Zalaegerszeget északról elkerülő úton egyelőre ismeretlen körülmények között ütközött össze a motoros és a személygépkocsi. A Ságod és az egervári elágazó között történt balesetben a motoros olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a mentők már nem tudták újraéleszteni.
A személyautóban ülő három ember nem sérült meg.
A helyszínelés idejére a 76-os főút érintett szakaszát teljes szélességében lezárták.
A szóvivő az MTI kérdésére hozzátette: Zala megyében ezen a hétvégén - a mostani esettel együtt - három súlyos motoros baleset történt, ezekben ketten életüket vesztették, két embert életveszélyes sérülésekkel mentőhelikopter szállított kórházba, egy nő pedig könnyebben megsérült.
Szombat délután a 76-os főút hévízi elkerülő szakaszán két motoros a szalagkorlátnak hajtott, egyikük a helyszínen életét vesztette, a másik életveszélyes sérüléseket szenvedett. Vasárnap délután Bánokszentgyörgyön elesett a motorjával és egy személyautónak ütközött egy férfi, akit szintén életveszélyes állapotban vittek kórházba, míg a motoron vele utazó nő könnyebben sérült meg.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 13:10, kedd | Belföld

Egykori egyetemének ajánlotta fel Nobel-díjának másolatát Karikó Katalin

Egykori alma materének, a Szegedi Tudományegyetemnek (SZTE) ajánlotta fel Nobel-díjának másolatát, valamint az elismeréssel járó összeget Karikó Katalin.

2024. Április 16. 13:09, kedd | Életmód

Kimagasló a településfásítási program iránti érdeklődés

Kimagasló volt az érdeklődés idén a településfásítási program iránt, háromszoros volt az igénye a pályázóknak - közölte az Agrárminisztérium helyettes államtitkára kedden a somogyi Iharoson.

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 16. 10:14, kedd | Sport

Bronzérem az Euro Trophy-n

Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Trophy után.