Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2012. November 22. 10:59, csütörtök | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Százezrekért már vetkőztetnék Csobot Adélt!

Százezrekért már vetkőztetnék Csobot Adélt!

A férfi magazinok rákattantak.

Hétről hétre meglehetősen vadító öltözékben lép színpadra Csobot Adél. Az X-Faktor bombázója merész öltözékével nem csak a rajongók, hanem a férfimagazinok érdeklődését is felkeltette. Állítólag félmilliós ajánlattal akarják megkeresni, de határ a csillagos ég.

A Star magazin szakmai berkekből úgy értesült, hogy nem kevés pénzt kapna, ha ledobná a ruháit Csobot Adél. Sőt! Nem csak egy, több lap is szemet vetett a fiatal lányra, aki már szépségversenyeken is jó eredményeket ért el. Az X-Faktor után több ajánlat is vár rá.
A rajongók közül többen felháborodtak a hír hallatán, úgy vélik, hogy a 18 éves énekesnőnek nem az újságok hasábjain, hanem az iskolapadban lenne a helye, de több sztárnak is megvan a véleménye az ötletről. Kamaszlányok szüleit kérdezte a Star arról, mit szólnának, ha a lányuk bejelentené, hogy megmutatja ország-világnak a bájait.
Joshi Bharat szerint nem attól értékes egy lány, hogy milyen a feneke.

– Bízom benne, hogy egyik lányom sem hoz rám szégyent. Igyekeztem úgy nevelni a lányaimat, hogy ne legyenek magamutogatók, és mindig tartsák szem előtt, hogy mi az, ami az életükben érték, és lehetőségük szerint mindig e szerint cselekedjenek. Egy lány ne a testével hívja fel a figyelmet, hanem a tehetségével! Nem attól lesz értékes, hogy milyen a melle és a feneke, hanem attól, hogy mi van a fejében és a szívében – véli a TV2 műsorvezetője.
Kandász Andrea azt mondja, szégyellje magát a férfimagazin, akinek ilyen fiatal lányra fáj a foga. Xantus Barbara viszont megengedné lányának, hogy levetkőzzön egy újságban.
– Ha kész érvekkel megindokolná, hogy miért szeretne levetkőzni egy férfimagazinnak, akkor semmiképpen nem beszélném le a lányomat a tervéről. Nincs abban semmi kivetnivaló, ha egy nőről szép, művészi aktfotó sorozat készül – szögezte le Xantus Barbara, aki 32 évesen a magyar színészek közül az első volt, aki megmutatta bájait a nyuszis magazin hasábjain, így tisztában van azzal, hogy a fotózás során mire kell vigyázni.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.