Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2010. Augusztus 04. 13:10, szerda | Helyi
Forrás: www.keszthely.hu

Soron kívüli testületi ülés - Keszthely

Soron kívüli testületi ülés - Keszthely

Az augusztus 20-ai tűzijátékra elkülönített összeg egy részét jótékonysági célra, az árvízkárosultak megsegítésére fordítja a város – erről is döntött múlt heti soron kívüli ülésén a keszthelyi képviselő-testület.

A májusban elhunyt Dr. Hajduk Árpádné megüresedett képviselői helyére a 2006-os MSZP-SZDSZ kompenzációs listáról Maczucza Éva került be a keszthelyi képviselő- testületbe. Maczucza Éva az Oktatási és Kulturális Bizottság, valamint az Egészségügyi és Szociális Bizottság képviselő tagja lesz - ez utóbbi bizottság nem képviselő tagjává Brunner Tibornét választották meg.

A beiktatás és fogadalomtétel után a képviselő-testület határozott a Pannon Európai Területi Együttműködési Csoportosulásban és az ahhoz kapcsolódó pályázaton való részvételről. A testület döntése értelmében a Tourinform iroda új helyre, a Kossuth L. u. 30. szám alá költözik.

Keszthely Város Önkormányzata az augusztus 20-ai ünnepi tűzijáték költségeinek felét, 250.000 forintot felajánlja a hernádnémeti árvízkárosultak megsegítésére, kiegészítve az augusztus 18-ai keszthelyi segélykoncert bevételével.

A napirendi pontok szerepelt a volt tüdőgondozó épületének hasznosítása, valamint a volt Angolna-telep hasznosítása tárgyában kötött megállapodások módosítása. Végezetül zárt ülés keretében egyedi lakásügyekről döntöttek és megválasztották a Helyi Választási Bizottság, valamint a szavazatszámláló bizottságok tagjait és póttagjait.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 08:35, szombat | Sport

Férfi divízió I/A-vb - Hosszabbításban győzelem az olaszok ellen, szombaton dől el a feljutás

A magyar férfi jégkorong-válogatott hosszabbítás után 3-2-re legyőzte a házigazda olasz csapatot pénteken a bolzanói divízió I/A-világbajnokság negyedik fordulójában.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

A Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

Megkezdjük a valaha volt legnagyobb, legerősebb európai parlamenti kampány második szakaszát, a Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben