Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2012. Október 04. 19:51, csütörtök | Helyi
Forrás: police.hu

Őrizetben a késes garázda

Őrizetben a késes garázda

A gyors reagálásnak köszönhetően a zalaegerszegi rendőrök egy 25 éves férfit mentettek meg a további bántalmazástól, akire egy három fős társaság támadt rá a zalai megyeszékhelyen.

Egyik támadó kést is rántott, használni már nem volt ideje, a rendőrök elfogták, majd őrizetbe vették.
A zalaegerszegi Rákóczi utcáról egy helybeli nő kérte a rendőrség segítségét 2012. október 3-án, mivel az esti órákban három hajléktalan személy egy korábbi nézeteltérés miatt belekötött a bejelentő társaságában sétáló 25 éves férfiba, akit többször megütöttek, megrúgtak. Az egyik haragos bár elővette zsebkését, a gyors rendőri reagálásnak köszönhetően használni már nem volt ideje, hiszen a bántalmazás megszakítása és a közrend helyreállítása érdekében azonnal járőrök érkeztek a helyszínre, akik elfogták a három támadót, egy 39 éves nőt, valamint egy 37 és egy 33 éves férfit. A rendőrök gondoskodtak a sértett egészségügyi ellátására is: mentő szállította őt kórházba, ahol megállapították, hogy sérülései nyolc napon belül gyógyulóak. A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság csoportosan elkövetett garázdaság miatt gyanúsítottként hallgatta ki a három verekedőt, akik közül a fiatalabb, zsebkést is előrántó férfit őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását.
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 15:23, csütörtök | Életmód

Látványos csillaghullás várható május első hétvégéjén

Az év egyik legszebb meteorraja, az Éta Aquaridák csillaghullása lesz látható vasárnap hajnalban.

2024. Május 02. 15:22, csütörtök | Belföld

EM: áprilisban is termelési csúcsot döntöttek az ipari naperőművek

Újabb rekordot hozott a múlt hónap utolsó napja a nagyobb méretű napelemes rendszerek termelésében - tette közzé az Energiaügyi Minisztérium (EM) a Facebook-oldalán csütörtökön.

2024. Május 02. 15:21, csütörtök | Belföld

NGM: a kormány üdvözli az üzemanyagárak újabb csökkentését

A kormány üdvözli a Mol bejelentését, miszerint szombattól, azaz 2024. május 4-től újabb 4-4 forinttal csökken a benzin és a gázolaj nagykereskedelmi ára.

2024. Május 02. 09:12, csütörtök | Belföld

Több mint 3000 család igényelt már csok pluszt

Meghaladta a háromezret a csok plusz igénylések száma - mondta a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) családokért felelős államtitkára csütörtökön az index.hu-nak adott interjújában.