Városlista
2017. november 23, csütörtök - Kelemen

Hírek

2012. Július 28. 05:00, szombat | Belföld
Forrás: OrientPress Hírügynökség

Magyar villamoson, LCD-tévén a londoni olimpia

Magyar villamoson, LCD-tévén a londoni olimpia

Egy hannoveri villamost alakított át szurkolói villamosnak az olimpia idejére a Budapesti Közlekedési Központ. A szerelvényen kivetítőkön lehet majd nézni az olimpiai közvetítést.

A villamost nemzeti színű festéssel, Hajrá, magyarok! felirattal és az úszás, vízilabda, lovaglás, cselgáncs egy-egy jellemző mozzanatából álló képpel díszítették fel. A járat az 1-es és az 1A, a 3-as és a 61-es vonalán jár az olimpia ideje alatt.

A szervezők legfontosabb célja az volt, hogy közelebb hozzák, elérhetőbbé tegyék a magyar emberek számára a sport közösségi élményét – idén olyan helyszínen, ahol folyamatosan sok ember fordul meg, és a lehető legtöbb korosztály képviselteti magát. A villamoson található két LCD televízió jóvoltából az utasok egy percre sem maradnak majd le a londoni játékokról, ráadásul az MTV adása alatt moderátor segítségével szurkolhat majd mindenki a magyar csapatnak. Ezen túlmenően a villamoson megtekinthető tablón az idén 100 éves BKV Előre SC olimpikonjaira emlékezünk, akik természetesen nemcsak a BKV-nak, de egész Magyarországnak is dicsőséget szereztek.

A BKK honlapján, illetve Facebook oldalán külön Szurkolói Kvízt is indított, melynek keretében augusztus 12-éig folyamatosan kérdéseket tesznek majd fel a régmúltból és a közelmúltból. A helyesen válaszolók BKK-s ajándékcsomagokat és szurkolói relikviákat nyerhetnek.

Ezek érdekelhetnek még

2017. November 23. 09:47, csütörtök | Belföld

Csalással próbált polgármester lenni egy 61 éves férfi Borsodban

Csalással próbált polgármester lenni egy 61 éves férfi, ellene és társa - egy 64 éves nő - ellen választás rendje elleni bűntett miatt emelt vádat a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség

2017. November 23. 09:13, csütörtök | Belföld

Kevesebben haltak meg és születtek szeptemberben, mint tavaly ilyenkor

Kevesebben születtek és többen haltak meg 2017 szeptemberében, mint az elmúlt év azonos hónapjában - tájékoztatta a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) csütörtökön az MTI-t.

2017. November 23. 07:19, csütörtök | Belföld

Ismét durva ködre figyelmeztetnek

Sűrű ködre kell számítani az ország több megyéjében is csütörtökön.

2017. November 23. 07:13, csütörtök | Belföld

Rekordokat hozhat a karácsonyi roham

Öt-tíz százalékos bevételnövekedést várnak az áruházláncok az év végi vásárlási láztól, a szárnyasok és az édesvízi halak kereslete 15, illetve 20 százalékkal is megélénkülhet - közölte a Világgazdaság.