Városlista
2018. január 16, kedd - Gusztáv

Hírek

2012. November 07. 17:23, szerda | Életmód

Impulserrel az energiahiány és az őszi fáradtság ellen

Impulserrel az energiahiány és az őszi fáradtság ellen

Még az ágyból sincs kedve kikelni, nemhogy munkába indulni? Sokunknak ismerős ez az érzés. Ez bizony az ősszel, a korral és a felkészületlenül ért szervezetünkkel együtt jár. Hogy tud ez ezen segíteni az Impulser terápia?

Önmagában minden kezelés kevés. Ha csak vitaminok szedésével próbáljuk az immunrendszerünketfelkészíteni a hideg hónapokra, de közben nem figyelünk az étrendünkre, az életünk stresszelterhelt, akkor nem kell csodálkozni még egy tüdőgyulladáson sem. A legyengült szervezetetkönnyebben támadják meg a kórokozók, főként kisgyermek- és időskorban. Az Impulser mágnesesrezonancián alapuló terápiája hatékonyan készíti fel az immunrendszert a támadásokkal szemben,már meglévő betegség esetén felgyorsítja a gyógyulást és a regenerálódást. Mivel szervezetünkbenminden összefüggésben van mindennel, érdemes figyelni a legapróbb jelekre is. A hajhullás vagy agyorsabb szőrnövekedés is belső elváltozásokat jelez, bizonyos hormonokból, vitaminokból, ásványianyagokból túl sok, vagy túl kevés jutott a megfelelő szervekhez.

Az impulserrel otthonában élvezheti a mágnesterápia előnyeit
Az Impulser gyógyító mágneses mező bárki által otthon könnyedén igénybe vehető
Az útvonal akadálymentesítésében is élen jár az Impulser mágneses terápiája, hiszen a leadottmágneses rezgésekkel munkára bírja sejtjeinket. A beteg sejt – ugyanúgy, mint a beteg dolgozó –képtelen megbirkózni a rá bízott feladattal, amíg nem kap segítséget, a munkák feltornyosulnakelőtte, rossz esetben maguk alá is temetik a magatehetetlen beteget. Éppen ez az, amit a terápiakéntalkalmazott Impulser módszer megakadályoz, vagy baj esetén, mint egy jó üzemorvos, felismerés meggyógyít. Az Impulser mágnesterápia alkalmazásával a munkára bírt sejtek annyit és olyanintenzitással dolgoznak, hogy egészséges, kiegyensúlyozott szervezettel felvértezve nézhetünkszembe a téllel. Az Impulser rendszeres használata hosszú távon kiemelkedő eredményeket produkál.
Mint ahogy fentebb említettük, az összefüggések sora szervezetünkben végtelen. Jó, ha időbenészleljük a jeleket, így jó esetben csak egy problémát és nem egy egész problémahalmazt kellkezelnünk. Az Impulser mágnesterápiát megelőző kezelésként is használhatjuk, de tüneti kezelésreis alkalmas. S ha elég ideig hagyjuk dolgozni, az eredendő problémaforráshoz eljutva, akár végleg ismegszabadíthat a kellemetlen tünetektől.
Az impulser a megelőzésben is hatékony
Az Impulser terápia a megelőzésben, a szervezet energetizálásában is segít

Egy Impulser terápiát érdemes kiegészíteni némi életmódváltással is, hogy minél hatékonyabblegyen a kezelés. A fokozott folyadékbevitel ilyen időszakban legalább annyira fontos, mint nyárona nagy hőségben. Szervezetünk ugyanis ugyanolyan vízhiányos lehet, mint a tikkasztó napsütésben.Kifejezetten jótékony hatású a zöld, illetve fehér teák fogyasztása. Mielőtt használná az Impulsermágnesterápiáját, igyon meg egy csésze teát, ami még inkább segít ellazulni. A zöld tea ráadásulhatékony a szervezetben felszabaduló szabad gyökök elpusztításában, így az Impulser terápiaalkalmazása mellett sikeresen méregteleníthetjük is szervezetünket.

Az életmódváltásnak mindenképpen tudatosnak kell lennie, legyünk önmagunk számárafontosabbak. Szánjunk időt magunkra, hagyjuk, hogy az Impulser terápia jótékony hatásakiteljesedjen, és élvezzük az eredményeket. Képzeljük el milyen szép az ősz, a tél láz és náthanélkül, tele energiával, mozgékony ízületekkel. Az Imulser terápia hatékonyságát önmagunkbavetett hitünk is erősítheti, hisz a pozitív gondolatok tudnak olyan jótékony hatásúak lenni, mint egyfájdalomcsillapító pirula.
Az Impulser terápia folyamatos használata legyen napi rutin az életében. Biztosan mindenkimegtalálja napközben azt az időszakot, ami csak az övé, amikor csak saját magával foglalkozik.Így egyensúlyt, rendszerességet, ezáltal harmóniát is visz az életébe, ami nyugalommal tölti ez azembert.
Az Impulser terápiával, fájdalom nélkül, tele energiával mindjárt szebben csillog az őszi napfény is, ésugyanolyan csodával nézhetünk a hóesésre, mint gyermekkorunkban.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2018. Január 16. 05:00, kedd | Életmód

Európa erdeinek több mint fele eltűnt az elmúlt hatezer évben

Európa erdeinek több mint a fele eltűnt az elmúlt 6000 évben a mezőgazdasági területek iránti megnövekedett igény és a fa tüzelőanyagként való hasznosítása miatt - állapították meg a Plymouth Egyetem kutatói.

2018. Január 14. 19:04, vasárnap | Életmód

Megfejtették, hogyan hódították meg a Földet a virágos növények

Amerikai tudósok megfejtették, hogy hódították meg a Földet a virágos növények, melyek a ma élő növények 90 százalékát teszik ki - számolt be a BBC hírportálja.

2018. Január 12. 19:18, péntek | Életmód

A kerékpározás nem károsítja a férfiak szexuális egészségét

A kerékpározás nem károsítja a férfiak szexuális egészségét egy új tanulmány szerint, melyben futók, úszók és kerékpárosok adatait hasonlították össze.

2018. Január 12. 16:33, péntek | Életmód

Az egészségtelen étrend hosszú távon agresszívebbé teszi az immunrendszert

Az immunrendszer hasonlóan reagál a magas zsír-, cukor- és kalóriatartalmú étrendre, mint a bakteriális fertőzésekre, a szervezet védekező rendszere hosszú távon támadóvá válik a Bonni Egyetem kutatói szerint.