Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2013. November 12. 09:49, kedd | Helyi
Forrás: keszthely.hu

Pályázat vendéglátó üzlet bérletére

Pályázat vendéglátó üzlet bérletére

Pályázat vendéglátó üzlet bérletére

Keszthely Város Önkormányzata versenytárgyaláson bérbe adja a Keszthely, Kossuth u. 41. sz. alatti, összesen 115 m² alapterületű (81 m² földszint és 34 m² emelet) helyiségcsoportot – a Fő tér kiemelt turisztikai jelentőségéhez illő - vendéglátó tevékenység céljára.

A bérleti feltételek:

bérlet időtartama 2013. november 15-től 2023. november 30-ig tart
minimálisan elvárt bérleti díj 151.000 Ft/hó + ÁFA
a rendeltetésnek megfelelő átalakítás idejére, legfeljebb 2 hónap időtartamra bérleti díjat nem kell fizetni
a bérleti díj a szerződés 3. évétől évente 10%-kal emelkedik
bérlő 300.000,- Ft óvadékot köteles megfizetni
egyéb tekintetben a 2/2005. (I. 31.) önkormányzati rendelet előírásai az irányadók.

A versenytárgyalás időpontja – ahol a bérleti díj mértékére lehet licitálni – 2013. november 15. 10,00 óra, helye a Keszthelyi Közös Önkormányzati Hivatal (Keszthely, Fő tér 1.) hivatalos helyisége.

Részvételi feltételek:

A pályázónak 2013. november 13-a 14,00 óráig írásban be kell jelentenie a fenti címen a versenytárgyaláson való részvételi szándékát, ezzel együtt be kell nyújtania az üzleti elképzeléséről és referenciáiról szóló rövid tájékoztatást, nyilatkoznia kell a bérleti feltételek elfogadásáról, továbbá arról, hogy nincs köztartozása, valamint az önkormányzattal és a Keszthelyi VÜZ Nonprofit Kft-vel szembeni tartozása sem.

A versenytárgyaláson az a pályázó vehet részt, aki a megjelölt határidőben jelentkezett és a kiírásban megnevezett dokumentumokat benyújtotta, továbbá a pályázat kiírója a benyújtott üzleti elképzelések és referenciák alapján a pályázó elképzeléseit összességében megvalósításra érdemesnek tartja (városképi-, kiemelt turisztikai szempontok, városérdek).

A versenytárgyaláson való részvétel lehetőségéről a pályázó 2013. november 14-e 14,00 óráig az általa megadott e-mail címen értesítést kap. A pályázónak a versenytárgyalás időpontjáig a bérleti óvadéknak megfelelő összegű (300.000,- Ft) szerződéskötési biztosítékot kell az önkormányzat számlájára megfizetnie, amely biztosíték a versenytárgyalás vesztese számára visszafizetésre kerül, a nyertes szerződéskötése esetén a bérleti óvadékba beszámításra kerül, ellenkező esetben a biztosítékot a pályázó elveszíti.

Amennyiben az előírt határidőben csak egy érvényes pályázat érkezik, az ajánlat elfogadásáról a pályázat kiírója versenytárgyalás nélkül dönthet. A kiíró fenntartja azon jogát, hogy a pályázatot indoklás nélkül eredménytelennek nyilváníthatja.

További információt Magdó András ad a Keszthelyi Közös Önkormányzati Hivatal címén vagy a 83/505-525 telefonszámon.

ij

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:06, péntek | Belföld

Nagy Márton: önfenntartó társasággá kell válnia a Magyar Postának

A kormány azt várja a Magyar Posta Zrt.-től, hogy legyen önfenntartó, folytassa a zöld és digitális átállást, szolgáltatásait pedig továbbra is biztosítsa mindenki számára lakóhelytől függetlenül

2024. Április 19. 15:03, péntek | Életmód

Novemberben kerül országszerte a mozikba Herendi Gábor új filmje

Novemberben 28-tól kerül a országszerte a magyar mozikba Herendi Gábor Futni mentem című új romantikus vígjátéka.

2024. Április 19. 14:58, péntek | Belföld

KSH: Drágább az üzemanyag Magyarországon a környező országok átlagánál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 640, míg a régiós országokban 620 forint volt.