Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2012. Március 19. 08:42, hétfő | Helyi
Forrás: MTI

Pályacsúccsal zárult az 5. Balaton Szupermaraton

Pályacsúccsal zárult az 5. Balaton Szupermaraton

Pályacsúccsal zárult vasárnap az 5. Balaton és FélBalaton Szupermaraton, melynek közel ezer résztvevője arra vállalkozott, hogy négy nap alatt - részben vagy egészében - körbefutja a tavat.

A szervező Budapest Sportiroda (BSI) tájékoztatása szerint csütörtökön a rajt Siófokon, a cél Fonyódon volt, 46,7 kilométer megtétele után. Innen rajtolt el a második, leghosszabb nap, a cél 52,9 kilométerre volt Szigligeten, a vár alatt. A harmadik napon Badacsonyból indult a mezőny, itt már a FélBalaton Szupermaraton teljesítői is csatlakoztak a 43,6 kilométeres távhoz Balatonfüredig. Aznap volt a MaratonFüred, Badacsonytomajtól Balatonfüredig lehetett lefutni a klasszikus távot. A negyedik napon a Balatonfüredről Siófokig tartó 52,2 kilométeres szakasz zárta az összesen 195,4 km-es eseményt.
A Balaton Szupermaraton csapatversenyében új pályarekord született: a Coca-Cola Testébresztő I. együttese kilenc perccel megjavítva az előző rekordot, 12:04:43 óra alatt kerülte meg a tavat.
A rendezvény legidősebb indulója a 72 éves Bozó Pál volt, aki egyéniben teljesítette a leghosszabb, 195,4 kilométeres távot.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Életmód

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban, a néhány napos állat felcseperedését a látogatók is figyelemmel kísérhetik a kifutóban - közölte az intézmény közösségi oldalán szombaton.

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: