Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2010. Augusztus 03. 13:11, kedd | Helyi

Opticnet - A Nagy Látásteszt - Hévíz

Opticnet - A Nagy Látásteszt - Hévíz

Felmérések bizonyítják, hogy a világon az emberek több mint 50%-ának szüksége lenne valamilyen látáskorrekcióra. Magyarországon ennek ellenére a 14 év feletti korosztályból 1,5 millióan még sosem vettek részt szemvizsgálaton, holott l

Rendszeres vizsgálattal a szembetegségek 80 százaléka megelőzhető
A WHO szerint a szembetegségek 80 százalékát meg lehetne előzni. Félelmetes tény, hogy a világon 45 millió vak ember él, további 135 millió pedig súlyos látási nehézségekkel küzd, miközben mindezen problémák 80 százaléka, ha időben felfedezik, megfelelő kezeléssel megelőzhető vagy gyógyítható lenne. Magyarországon ennek ellenére a 14 év fölötti korosztályból 1,5 millió ember még sosem volt látásvizsgálaton.

A Nagy Látásteszt optikai partnere, az Opticnet Hungary Egyesülés ezért tűzte ki célul, hogy Magyarország 70 településén, A Nagy Látásteszt buszán tesztelik a lakosságot szakértő látszerészek segítségével. A résztvevők így mindössze 5 perc alatt megtudhatják, hogy a látásuk jó, esetleg korrekcióra, további vizsgálatokra szorul-e.



Élesebb látás- jobb életminőség

A Nagy Látásteszt Időpontja: 2010.08.05. 9.00-18.00 óráig
A Nagy Látásteszt Helyszíne: Hévíz, Match Parkoló, Petőfi u. 14.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 08:35, szombat | Sport

Férfi divízió I/A-vb - Hosszabbításban győzelem az olaszok ellen, szombaton dől el a feljutás

A magyar férfi jégkorong-válogatott hosszabbítás után 3-2-re legyőzte a házigazda olasz csapatot pénteken a bolzanói divízió I/A-világbajnokság negyedik fordulójában.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

A Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

Megkezdjük a valaha volt legnagyobb, legerősebb európai parlamenti kampány második szakaszát, a Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.