Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2012. November 26. 09:02, hétfő | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Nagyon nem akart kipottyanni a Zámbó gyerek

Nagyon nem akart kipottyanni a Zámbó gyerek

Mert a "rajongók" fontosak.

Az idei X-Faktor legmegosztóbb szereplője, Zámbó Krisztián szombaton este búcsúzni kényszerült a tehetségkutató versenytől. Három mentor döntött a távozása mellett. Az adás után a Cool tévé műsorvezetője feltette a kérdést Keresztes Ildikónak, ha neki kellett volna eldöntenie, ki menjen haza a két párbajozó közül, kit választott volna? Az énekesnő is Krisztiánt küldte volna haza azért, hogy megóvja őt a további támadásoktól.

Zámbó Krisztián alig egy hónapja azt nyilatkozta, hogy ha legközelebb sem tud helytállni, és előadása nem üti meg a saját maga által elvárt szintet, akkor inkább feladja a versenyt. Eddig azonban hiába kapott éles kritikákat, szombatig az X-Faktor résztvevője maradt.

- Kérdésem az: ki állítja fel a mércét? Nekem a nézők a legfontosabbak, az ő véleményük számít. Úgy gondolom, nem véletlen, hogy hétről hétre bizalmat szavaznak nekem a rajongóim. Eszem ágában sincs feladni a versenyt. Igyekszem ennek a bizalomnak megfelelni, a rosszakarókkal pedig próbálok nem foglalkozni. Azok mindig lesznek, bármit is teszek - nyilatkozta a Star magazinnak Zámbó Krisztián, akinek versenyből való kiesése előtt Makai Gábor klinikai szakpszichológus a következőképpen jellemezte a helyzetet:

- Ha a belső feszültsége, szorongása fokozódik, akkor ez türelmetlenné, ingerlékennyé, feszültté teheti, és azt tapasztalhatja, hogy bármennyire igyekszik teljesíteni, lassan kicsúszik a keze alól az irányítás. Ha pszichésen nem stabil, akkor nem képes a benne rejlő képességeket kibontakoztatni, és egyre inkább a megfelelés iránti kényszeres vágya fogja vezérelni. Pszichológusként azt tanácsolom, hogy fogadja el a saját képességeit, és ne a külvilágnak, hanem saját magának akarjon megfelelni.

Az elmúlt napokban nemcsak a nézők, de még a Jimmy-rajongók is egyre keményebb kritikákat fogalmaztak meg Zámbó Krisztiánnal szemben az internetes fórumokon. Szombaton este a nézők és a mentorok akarata érvényesült, így Jimmy fia távozott az X-Faktor további versenyéből.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.