Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2010. Szeptember 08. 09:47, szerda | Helyi

Minden lépés számít!

Minden lépés számít!

A Richter Egészségváros mottója "Tégy az egészségért, tegyünk a közösségért!" alapján a családi programsorozat célja, hogy mindenki egyszerre tehessen valamit saját maga és családja egészségéért és városa egészségügy

A Richter ennek érdekében minden alkalommal 2.000.000 Ft alap adományt ajánl fel a helyi egészségügyi intézmény számára, melyet minden látogató további adománypontok alapján kalkulált forintokkal növelhet - egy jó és közös ügy szolgálatában adományra váltva a saját egészsége érdekében elvégzett szűrővizsgálatokat vagy a meghallgatott előadásokat.

A játék menete

  • Érkezéskor valamennyi résztvevő pontgyűjtő füzetet kap, melyet a Richter-sátorban vehet át. A füzetben a részvételért járó első pont már benne van. Ezen felül valamennyi szűrővizsgálatért, tanácsadáson való részvételért vagy egy-egy előadás meghallgatásáért, teszt kitöltéséért vagy a fitnesz eszközök használatáért további adománypontok járnak. A megszerezhető pontokat a szűrősátrakban vagy az Agóra sátorban segédkező hosztesszek ragasztják be a füzetbe.
  • A pontgyűjtő füzetben megtalálható minden fontos információ a programról, az igénybe vehető szolgáltatásokról, az előadásokról, valamint térkép segíti az eligazodást.
  • A játék pontjait a füzet egy perforált oldalán gyűjtik a látogatók. Távozáskor, illetve 17:30-ig ezt a perforált lapot kell leadni a Richter-sátorban, a füzetet megőrizhetik saját szűrőadataikkal, azokat később megmutathatják háziorvosuknak.

  • A beváltott pontokat - pontonként 300 forinttal számolva - a Richter forintban hozzáadja a kórház számára szánt adomány alapösszegéhez.
  • Az ünnepélyes adományátadás 17.30 után kezdődik.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 12:45, hétfő | Életmód

A Tavaszi nagytakarítás kampányban 1500 köbméter szeméttől tisztult meg a természet

Negyedik alkalommal rendezték meg idén a Tavaszi nagytakarítás - Takarítsuk ki együtt a természetet! kampányt

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 12:42, hétfő | Külföld

Nem hadászati nukleáris fegyverek bevetését imitáló hadgyakorlatot rendelt el az orosz elnök

Utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni

2024. Május 06. 09:48, hétfő | Életmód

Csak minden ötödik fiatal sportol rendszeresen

Csak minden ötödik fiatal sportol rendszeresen, pedig 72 százalékuk szerint fontos a rendszeres testmozgás