Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2019. Április 15. 13:33, hétfő | PR

Minden egy helyen: a Duna Plaza Irodaház

Minden egy helyen: a Duna Plaza Irodaház

Könnyű megközelíthetőség, modern környezet, éttermek, kávézók, sport, szórakozás és bevásárlás egy helyen: ilyen a Duna Pláza Irodaházban dolgozni.

Az, hogy hova járunk be nap mint nap dolgozni, meghatározza mindennapjainkat, rányomja bélyegét hangulatunkra, és motiválóan hathat munkamorálunkra is.

A Duna Plaza Irodaház elhelyezkedése

A Duna Plaza Irodaház frekventált helyen, a Váci úton található: mind kocsival, mind tömegközlekedéssel könnyedén megközelíthető. Autóval Budáról, az Árpád hídon keresztül, kötött pályán pedig a 3-as metró Gyöngyösi utca megállójánál leszállva mindössze pár lépés az épületkomplexum. A közelben található a 105-ös, 120-as busz, illetve a 14-es villamos megállója, az éjszakai járatok közül pedig a 914-es és a 950A jelzésű autóbusz is.

A kerékpárral közlekedők kiépített kerékpárutakon juthatnak el egészen a bejáratig.
Az irodaház saját mélygarázzsal, bérelhető parkolókkal rendelkezik, mely több, mint 1500 gépkocsi számára biztosít parkolóhelyet, így cégünkhöz érkező ügyfeleknek a parkolás sem okozhat fejtörést. A parkolóházban az első óra ingyenes.

A munkakörnyezet




Modern, egyedi, letisztult irodák szolgálnak a cégek otthonául. Az irodaházban recepció üzemel, az emeleti irodahelységek lifttel is elérhetőek. Az épület nyitható ablakokkal rendelkezik, így bármikor friss levegőhöz juthatunk, amikor igény van rá. A biztonságról 24 órás porta- és biztonsági szolgálat, videokamerás rendszer, illetve a kártyás beléptetés gondoskodik.

Minden egy helyen

A Duna Pláza 34.000. négyzetméteres területén a munkaidőn kívül is megtalálható minden, amire szükségünk lehet. Az irodaház többszintes vendéglátóterasszal, kiülős részekkel, hangulatos vízeséssel rendelkezik. Éttermek, kávézók, ahol ebédszünetben, vagy munka után felfrissülhetünk. Számos vásárlási lehetőség is rendelkezésre áll, mintegy 200 bolt kínálatából válaszhatunk, amennyiben munka után szeretnénk elintézni a bevásárlást, vagy beszerezni egy új ruhadarabot. A kikapcsolódni vágyók a Duna Plaza akadálymentesített, IMAX mozijába is ellátogathatnak. Az épületben található többek közt posta, bank, gyógyszertár és drogériák is.

Az irodaházban Fitness Center is üzemel, így ki-ki ízlése szerint kezdheti, vagy megkoronázhatja a napot egy kellemes edzéssel vagy szaunázással is.
A Duna Plaza irodaház bérelhető irodáiról itt tájékozódhatunk.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.

2024. Február 26. 14:46, hétfő | PR

Benzinkutakat üzemeltetnek

A Jánosik és Társai Kft. nyerte el az egyik legnagyobb üzemanyag töltőhálózat állomásain lévő épületek, építmények, épületvillamossági- épületgépészeti berendezések működéséhez szükséges üzemeltetési feladatokat