Városlista
2019. április 24, szerda - György

Hírek

2019. Április 15. 13:33, hétfő | PR

Minden egy helyen: a Duna Plaza Irodaház

Minden egy helyen: a Duna Plaza Irodaház

Könnyű megközelíthetőség, modern környezet, éttermek, kávézók, sport, szórakozás és bevásárlás egy helyen: ilyen a Duna Pláza Irodaházban dolgozni.

Az, hogy hova járunk be nap mint nap dolgozni, meghatározza mindennapjainkat, rányomja bélyegét hangulatunkra, és motiválóan hathat munkamorálunkra is.

A Duna Plaza Irodaház elhelyezkedése

A Duna Plaza Irodaház frekventált helyen, a Váci úton található: mind kocsival, mind tömegközlekedéssel könnyedén megközelíthető. Autóval Budáról, az Árpád hídon keresztül, kötött pályán pedig a 3-as metró Gyöngyösi utca megállójánál leszállva mindössze pár lépés az épületkomplexum. A közelben található a 105-ös, 120-as busz, illetve a 14-es villamos megállója, az éjszakai járatok közül pedig a 914-es és a 950A jelzésű autóbusz is.

A kerékpárral közlekedők kiépített kerékpárutakon juthatnak el egészen a bejáratig.
Az irodaház saját mélygarázzsal, bérelhető parkolókkal rendelkezik, mely több, mint 1500 gépkocsi számára biztosít parkolóhelyet, így cégünkhöz érkező ügyfeleknek a parkolás sem okozhat fejtörést. A parkolóházban az első óra ingyenes.

A munkakörnyezet
Modern, egyedi, letisztult irodák szolgálnak a cégek otthonául. Az irodaházban recepció üzemel, az emeleti irodahelységek lifttel is elérhetőek. Az épület nyitható ablakokkal rendelkezik, így bármikor friss levegőhöz juthatunk, amikor igény van rá. A biztonságról 24 órás porta- és biztonsági szolgálat, videokamerás rendszer, illetve a kártyás beléptetés gondoskodik.

Minden egy helyen

A Duna Pláza 34.000. négyzetméteres területén a munkaidőn kívül is megtalálható minden, amire szükségünk lehet. Az irodaház többszintes vendéglátóterasszal, kiülős részekkel, hangulatos vízeséssel rendelkezik. Éttermek, kávézók, ahol ebédszünetben, vagy munka után felfrissülhetünk. Számos vásárlási lehetőség is rendelkezésre áll, mintegy 200 bolt kínálatából válaszhatunk, amennyiben munka után szeretnénk elintézni a bevásárlást, vagy beszerezni egy új ruhadarabot. A kikapcsolódni vágyók a Duna Plaza akadálymentesített, IMAX mozijába is ellátogathatnak. Az épületben található többek közt posta, bank, gyógyszertár és drogériák is.

Az irodaházban Fitness Center is üzemel, így ki-ki ízlése szerint kezdheti, vagy megkoronázhatja a napot egy kellemes edzéssel vagy szaunázással is.
A Duna Plaza irodaház bérelhető irodáiról itt tájékozódhatunk.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Április 15. 18:08, hétfő | PR

Igazi szenzációval készül Erdős Csaba Alsóörsre

Kaszkadőr világsztár a Balaton parton

2019. Április 15. 13:35, hétfő | PR

Mi lesz 2019. bulibelépője?

Mi már tudjuk! Egy igazi fesztiváltrófea, ami egyszerre divatkellék és belépőjegy, egy strapabíró, menő és egyedi kiegészítő, mely át nem ruházható és csak nagyon nehezen hamisítható.

2019. Április 15. 13:31, hétfő | PR

Hogyan válasszunk fordító irodát?

Ha fontos iratok, dokumentumok fordításáról van szó, nem elégedhetünk meg közepes minőséggel. Nézzük meg alaposan, kire bízzuk ezt a közelről sem könnyű, nagy szakértelmet kívánó munkát!

2019. Április 01. 15:46, hétfő | PR

Iskolát újítanak fel, sportcsarnokot építenek

Több mint 800 millió forint értékű iskolafelújítási és bővítési munkát nyert nyílt közbeszerzési pályázaton a Jánosik és Társai Kft. Szécsényben.