Városlista
2019. április 24, szerda - György

Hírek

2019. Április 15. 13:35, hétfő | PR

Mi lesz 2019. bulibelépője?

Mi lesz 2019. bulibelépője?

Mi már tudjuk! Egy igazi fesztiváltrófea, ami egyszerre divatkellék és belépőjegy, egy strapabíró, menő és egyedi kiegészítő, mely át nem ruházható és csak nagyon nehezen hamisítható.

Nincs is annál jobb dolog, mint amikor mindenki egyetért. Résztvevői oldalról – legyen az alkalom tematikus buli, össznépi fesztivál, VIP kerti parti – imádjuk az egyedi, mutatós karszalagokat, amiket nem tudunk elhagyni, és nem is akarunk levenni. Rendezői szemmel szintén előnyös megoldást jelentenek a csuklópántok, mert csak az viselheti, akire ráadjuk, gyártása olcsó, egyszerű és gyors, teljes mértékben való nyomtathatósága pedig végtelen kreativitást nyújt márkánk megjelenítéséhez. Igen, 2019 nyara az egyedi textil karszalag készítés évada lesz!

Strapabíróság, szabadág, költséghatékonyság

A textil karszalag nem csupán több ezer fős fesztivál szervezőinek kínál megoldást, hiszen akár már 50 darabtól rendelhetünk belőle. Jópofa emlék lehet fontosabb családi összejöveteleken, hasznos megkülönböztető jelzés sportegyesületi programokon, illetve iskolai kirándulásokon, de ugyanígy ott a helye nem zártkörű konferenciákon, sőt, akár esküvőkön is.

Mivel a textil karszalag egésze színezhető, a dizájn tervezésekor grafikusunknak hatalmas szabadságot adhatunk, a speciális, kényelmes, de strapabíró, szatén anyagnak köszönhetően pedig nem kell szakadástól, elvesztéstől tartanunk. Mivel pedig végső soron „csak” egy szalagról beszélünk, a gyártási költségek is jóval elmaradnak a nyakba akasztón lógó laminált kártyáktól, és más, bonyolultabb – azaz drágább – belépőkétől.
Egész szezonra szóló trófea

Ideális anyaga miatt a textil karszalagot előszeretettel gyűjtik a fesztivál évad elkötelezett élvezői. Több generáció számára hatalmas büszkeség, sőt, versenyalap is, hogy szeptember végére kinek díszíti több színes pánt a csuklóját. Vagyis szalagunk hosszú ideig viszi eseményünk, márkánk hírét, számtalan beszélgetésnek lesznek tárgya, rengeteg boldog emléket idéznek majd fel.
Így a textil karszalag feliratozás sokkal többet jelent egy egyszeri belépő elkészíttetésénél: jól kihasználva a termék potenciálját, egy több hónapra szóló ingyen reklámhordozót nyerhetünk, amely hetekkel a rendezvény után is mosolyt csal vendégünk arcára, és emlékezteti a lemaradtakat: a következő alkalmon nekik is ott a helyük!

Ezek érdekelhetnek még

2019. Április 15. 18:08, hétfő | PR

Igazi szenzációval készül Erdős Csaba Alsóörsre

Kaszkadőr világsztár a Balaton parton

2019. Április 15. 13:33, hétfő | PR

Minden egy helyen: a Duna Plaza Irodaház

Könnyű megközelíthetőség, modern környezet, éttermek, kávézók, sport, szórakozás és bevásárlás egy helyen: ilyen a Duna Pláza Irodaházban dolgozni.

2019. Április 15. 13:31, hétfő | PR

Hogyan válasszunk fordító irodát?

Ha fontos iratok, dokumentumok fordításáról van szó, nem elégedhetünk meg közepes minőséggel. Nézzük meg alaposan, kire bízzuk ezt a közelről sem könnyű, nagy szakértelmet kívánó munkát!

2019. Április 01. 15:46, hétfő | PR

Iskolát újítanak fel, sportcsarnokot építenek

Több mint 800 millió forint értékű iskolafelújítási és bővítési munkát nyert nyílt közbeszerzési pályázaton a Jánosik és Társai Kft. Szécsényben.