Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2019. Április 15. 13:35, hétfő | PR

Mi lesz 2019. bulibelépője?

Mi lesz 2019. bulibelépője?

Mi már tudjuk! Egy igazi fesztiváltrófea, ami egyszerre divatkellék és belépőjegy, egy strapabíró, menő és egyedi kiegészítő, mely át nem ruházható és csak nagyon nehezen hamisítható.

Nincs is annál jobb dolog, mint amikor mindenki egyetért. Résztvevői oldalról – legyen az alkalom tematikus buli, össznépi fesztivál, VIP kerti parti – imádjuk az egyedi, mutatós karszalagokat, amiket nem tudunk elhagyni, és nem is akarunk levenni. Rendezői szemmel szintén előnyös megoldást jelentenek a csuklópántok, mert csak az viselheti, akire ráadjuk, gyártása olcsó, egyszerű és gyors, teljes mértékben való nyomtathatósága pedig végtelen kreativitást nyújt márkánk megjelenítéséhez. Igen, 2019 nyara az egyedi textil karszalag készítés évada lesz!

Strapabíróság, szabadág, költséghatékonyság

A textil karszalag nem csupán több ezer fős fesztivál szervezőinek kínál megoldást, hiszen akár már 50 darabtól rendelhetünk belőle. Jópofa emlék lehet fontosabb családi összejöveteleken, hasznos megkülönböztető jelzés sportegyesületi programokon, illetve iskolai kirándulásokon, de ugyanígy ott a helye nem zártkörű konferenciákon, sőt, akár esküvőkön is.

Mivel a textil karszalag egésze színezhető, a dizájn tervezésekor grafikusunknak hatalmas szabadságot adhatunk, a speciális, kényelmes, de strapabíró, szatén anyagnak köszönhetően pedig nem kell szakadástól, elvesztéstől tartanunk. Mivel pedig végső soron „csak” egy szalagról beszélünk, a gyártási költségek is jóval elmaradnak a nyakba akasztón lógó laminált kártyáktól, és más, bonyolultabb – azaz drágább – belépőkétől.




Egész szezonra szóló trófea

Ideális anyaga miatt a textil karszalagot előszeretettel gyűjtik a fesztivál évad elkötelezett élvezői. Több generáció számára hatalmas büszkeség, sőt, versenyalap is, hogy szeptember végére kinek díszíti több színes pánt a csuklóját. Vagyis szalagunk hosszú ideig viszi eseményünk, márkánk hírét, számtalan beszélgetésnek lesznek tárgya, rengeteg boldog emléket idéznek majd fel.
Így a textil karszalag feliratozás sokkal többet jelent egy egyszeri belépő elkészíttetésénél: jól kihasználva a termék potenciálját, egy több hónapra szóló ingyen reklámhordozót nyerhetünk, amely hetekkel a rendezvény után is mosolyt csal vendégünk arcára, és emlékezteti a lemaradtakat: a következő alkalmon nekik is ott a helyük!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.