Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2012. November 14. 09:14, szerda | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Malek végezte ki Fehér Zolit az X-ben

Malek végezte ki Fehér Zolit az X-ben

Nem haragszik, folytatja.

Fehér Zoli búcsúzott legutóbb az RTL Klub tehetségkutatójából. Az X-Faktor versenyzője sajnálja a kiesést, de azt mondja: már Malek Miklós döntésénél érezte, hogy neki kell majd távoznia. Zoli mindezek ellenére optimistán látja a jövőt.

Fehér Zoli az RTL Klub Sztárchat oldalán válaszolt őszintén rajongóinak, akik értetlenül kérdezgették arról, vajon miért őt küldték haza a mentorok szombat este, és miért az ő nevét mondta ki Nagy Feró, amivel meghozta a végső döntést.

- El kell fogadni, hiszen ők a mentorok, ha ők ilyen döntést hoztak, tiszteletben tartom és elfogadom. Nem voltam rosszban Feróval, sőt, tavaly is összebarátkoztunk. Meglepődtem, hogy az én nevemet mondta, de el kell fogadni. Miután Malek Miklós kimondta a nevemet, tudtam, hogy hazamegyek. Nyilvánvaló volt, hogy nem engem fognak mondani, hiszen háromszor álltam már ott, háromszor hallottak párbajozni. Stone-ban pedig szerintem több lehetőséget láttak a műsorban - magyarázta Fehér Zoli, aki tudja: voltak jó és rossz pillanatai is, de sokakat sikerült meghatnia, és rajongóinak száma is növekedett ez idő alatt.
- Tényleg folytatom, ez most így alakult. Minden erőfeszítésemmel azon leszek, hogy tovább tudjam vinni azt, amit elkezdtem. Bízhattok bennem - üzente rajongóinak a kiesett versenyző, aki a soul és a funky vonalán akar tovább énekelni.

- Szép élmények voltak, amiket kamatoztatni lehet. Ha összetörtem volna és befejeztem volna az éneklést, hogy soha nem akarok erről többet hallani, akkor csak a rajongóimat hagytam volna cserben. Nem tudom, hogy hogyan, de az biztos, hogy lesz tovább - tette hozzá Zoli, aki igaz barátságot kötött Oláh Gergővel a műsor alatt, így most neki szurkol tovább a versenyben

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.