Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2012. November 04. 19:59, vasárnap | Bulvár

Lajstrom - Szavazzon kedvencére!

Lajstrom - Szavazzon kedvencére!

Ha nem lenne elég zajos a tévé, vagy éppen az internet a mélyen tisztelt X-Faktortól, hát most én is lendítek egyet a zsíros hátsókat cipelő RTL-es szekéren.

Mert ennek a műsornak már nyilvánvalóan nem a zene, a tehetségkutatás, az érték keresés a célja, nem így próbál meg nézőket szögezni a képernyő elé, hanem, hogy beszéljenek róla. Ennyi. Ez a történet lényeg, hogy a hozzám hasonló vasárnapi, vagy akár hétköznapi, újságírók leüljenek a gépek elé és képernyőre vessék gondolataikat. Nos eleget kell tennem a bennem tomboló vágynak, hiszen igen, én is, én is végig néztem az X-Faktor e heti büntetését. Nem tudom megmagyarázni, de még jól is esett. De most nem is ez a lényeg, menjünk egy kicsit a dolgok mögé, bújjunk bele a rosszmájúság köntösébe, melegítsük meg a teát és adjunk az érzésnek.
Arról talán nem is kell beszélni, hogy a kiválasztott páciensek 70 százalékának vajmi kevés köze van az „X”-hez - talán úgy tudnám megfogalmazni a legfinomabban, hogy Varnus Xavér „X” nagyhatalomnak minősülne közöttük, még úgy is ha ívhegesztésben kellene maradandót alkotnia. Magyarán megmondva: kutyaütők!
És a kutya ütésnél jutottunk el oda, hogy milyen szinten van ez a műsor és hogyan lehetne lerántani róla még egy bőrt: Ördög Nórának se kellene nagyon újat tanulnia, hiszen a „Szavazzon kedvencére!” és a „Mentse meg kedvencét!” mondatokat itt is használhatná, csak egy picit más szöveg kontextusban:
„Mentse meg kedvencét a sintér zsákjától! Küldje a „BUNDI” szót a 1349-es SMS számra, ha azt szeretné, hogy kedvence továbbra is elkerülje a gyászos véget.”
Szereplők bemutatása:
„Csöpi, 8 éves ivartalanított „Frankfurter” tacskó. Csöpi vidám és játékos, kedvenc eledele - saját piszkán kívül - az olcsó, műszálas tenisz zokni. Szavazzon kedvencére!”
Az már –sajnos- normálisnak mondható, hogy a műsor a felkarolandó „tehetségeket” herélt szobacicaként, agyatlan skótjuhászként, horkoló/szellentő bulldogként vagy jó névvel törzskönyvezett semmirevaló vakarcsként tálalja, hogy senkinek nem cseng furcsán a „Mentsd meg kedvencedet!” csatakiáltás, de, hogy a mentorok is félgázsis örömlányok lettek, az azért már tényleg kiábrándító. Ugye köztudott, hogy idén csak eddigi bérüknek felét kapják a mentorok, ellenben, saját süketségük végett, vagy a csatorna tervprogram filozófiájának köszönhetően, égnek mint a Reichstag. Keresztes Ildikó arcára, a műsor végén, mikor három mentoráltja maradt csak a ciki közeli állapotban, rá volt vésve a műsorhoz kötő szerződésének apró betűs része, amely valahogy így festhetett:
„Kedves Ildikó! Ha ezt aláírja, félpénzért, beletörődik, hogy a csatorna úgy csinál műsort a „produkcióból” ahogyan csak akar. Ha úgy jön ki jól a nézettség hát melléd rendel 3 botfülű ripacsot, akik az Ön hitelességedből fognak táplálkozni és addig szívják, míg ki nem apad. Ön pedig imádkozni fog, hogy az emberek talán észreveszik, hogy a fent említett egyedeknek semmi köze nincs az énekléshez és hamar kiejtik őket... de amíg ez nem történik meg, addig Mi -Kedves Ildikó- pénzt sajtolunk ki a jámbor marha nézőkből, hogy mentsék meg kedvencüket, Lass Beát, a keserves bőgéstől és had szívja tovább az Ön igen becses vérét, hitelességét, becsületét.”
Kezitcsókolom!

-suttog

Címkék: x faktor

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.