Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2017. Július 17. 05:00, hétfő | Sport
Forrás: mti - fotó: facebook.com/kissnorbidriver/

Kiss Norbert újra Eb-futamot nyert, második az összetettben

Kiss Norbert újra Eb-futamot nyert, második az összetettben

A vasárnapi első futamot a szombatihoz hasonlóan megnyerte, majd a záróversenyen harmadik lett a kétszeres Európa-bajnok Kiss Norbert,

a Tankpool24-Mercedes magyar pilótája a gyorsasági kamion Eb Slovakiaringen rendezett versenyhétvégéjén, Diósförgepatonyban (Orechová Poton).
A 32 éves szombathelyi pilóta a délelőtti időmérő edzésen második lett, majd az első, kora délután rendezett versenyen nagyszerűen rajtolva azonnal átvette a vezetést, s az első pozíciót a leintésig sikerült is megtartania.

Kiss így a késő délutáni negyedik versenyen - amely a hétvége zárófutama volt - nyolcadikként startolt, s remek teljesítményt nyújtva feljött egészen a harmadik helyig.

A magyar versenyző ezzel 51 pontot szerzett a Dunaszerdahely közelében található Slovakiaringen, s az Európa-bajnoki összetett második helyezettjeként várja a folytatást, amelyre a Hungaroringen kerül sor augusztus 26-27-én.

A 3. Kamion Eb és Fesztivál elnevezésű rendezvény szervezői számos családi programmal várják a Mogyoródra kilátogató szurkolókat, akiket az Eb versenyein kívül a luxus sportautókat felvonultató betétfutam, a Blancpain GT Series pilótái is szórakoztatnak majd a Hungaroringen.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Sport

A végén fordított a Fradi, döntőbe jutott a Magyar Kupában

A már bajnok Ferencváros jutott másodikként a labdarúgó MOL Magyar Kupa fináléjába, mivel szerdán hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a másodosztályban éllovas Nyíregyházát, Balmazújvárosban.

2024. Április 25. 08:02, csütörtök | Sport

Második helyen zárt Benyó Máté Nyirádon

A szezonnyitó máriapócsi győzelem után Nyirádon a második helyet szerezte meg a Korda Racing csapatában versenyző Benyó Máté, Kovács Sámuel a dobogó legfelső fokára állhatott.

2024. Április 24. 14:30, szerda | Sport

Veszélyben a feljutás, a Győr azonnali hatállyal menesztette Kuznyecov Szergejt

A labdarúgó Merkantil Bank Ligában harmadik helyen álló ETO FC Győr azonnali hatállyal szerződést bontott Kuznyecov Szergej vezetőedzővel.

2024. Április 24. 07:51, szerda | Sport

MOL Magyar Kupa - A Paks jutott elsőként a döntőbe

A bajnokságban harmadik helyezett Paksi FC jutott elsőként a labdarúgó MOL Magyar Kupa fináléjába, miután kedden hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a vendég Kisvárdát.