Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2022. Április 10. 06:00, vasárnap | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Kijött a börtönből és újra megtette

Kijött a börtönből és újra megtette

Régi haragosát látogatta meg, miután frissen szabadult az az 51 éves férfi, aki korábbi szabadságvesztését is ugyanazon áldozat megtámadásáért kapta. Akkor is elfogták, most is elfogták a ceglédi rendőrök.

Néhány hete szabadult, ám nem sokáig élvezhette a rácsok nélküli életet a ceglédi férfi. Még mindig haragudott korábbi cimborájára, aki szerinte nem vigyázott élettársára, pedig rábízta, mielőtt bevonult volna. 2019-ben megkereste haragosát, miután szabadult, számonkérte rajta, hogy nem óvta meg párját, aki időközben beteg lett és meghalt. Bosszúból egy székkel úgy megverte, hogy a sértett súlyos sérülésekkel került kórházba. A férfit elfogták, elítélték, legutóbb most március közepén szabadult – közölte a rendőrség.

A düh azonban a távol töltött évek alatt sem csillapodott. Otthonában április 6-án szó nélkül nekiesett, ököllel csépelte, majd rugdosta a fölre rogyott sértettet. Csak a szerencsén múlt, hogy nem tört el semmije, de későbbi rosszulléte miatt mentő vitte kórházba a feldagadt arcú és sajgó végtagú áldozatot.

A ceglédi rendőrök a visszaeső támadót elfogták, őrizetbe vették. Beismerte, haragszik áldozatára és bosszúból esett neki.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 07:49, hétfő | Belföld

Vonat elé hajtott egy kamion Baján

Személyvonat elé hajtott egy kamion hétfő reggel Baja térségében, az 55-ös főút 106-os és 107-es kilométere közötti vasúti átjáróban;

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

A Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

Megkezdjük a valaha volt legnagyobb, legerősebb európai parlamenti kampány második szakaszát, a Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben