Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2010. Június 04. 10:38, péntek | Helyi
Forrás: Hévíz

Hévízi Junior táncosok nemzetközi sikere

Hévízi Junior táncosok nemzetközi sikere

Három hévízi táncos is éremmel tért haza a Modern Táncsportok Nemzetközi Szövetsége (IFMD) által Lengyelországban rendezett világbajnokságról. Herczeg Dorottya, Szabó Csaba és Szántó Veronika a Gála Társastáncklub Egyesület Keszthel

A Gála Társastáncklub Egyesület keszthelyi csoportja a Modern Táncsportok Magyarországi Szövetsége által Telkiben rendezett területi versenyről jutott tovább a veszprémi országos bajnokságra, ahonnan két kategóriában - egy 1. és egy 3. helyezéssel - kvalifikálta magát a világbajnokságra.
A világbajnokságon a keszthelyi csoport juniorjai (11-14 évesek) az alábbi eredményeket érték el:


Latin Show / Small group junior kategóriában 1. hely
Produkció címe: Latin Beats
Táncosok: Bíró Petra, Franek Milán, Herczeg Dorottya (Hévíz), Kovács-Bálint Adrienn, Németh Marcell, Szabó Csaba (Hévíz)
Edző, koreográfus: Baksa Tímea


Latin Show / Formation junior kategóriában 2. hely
Produkció címe: Lets's Dance
Táncosok: Andrási Cintia, Bíró Petra, Bóbics Dominika, Csák Stella, Fodor Ferdinánd, Franek Milán, Gulyás Krisztián, Herczeg Dorottya (Hévíz), Kovács-Bálint Adrienn, Molnár Kitti, Németh Marcell, Penk Orsolya, Szabó Csaba (Hévíz), Szántó Veronika (Hévíz), Újláb Bence, Várnai Viola
Edző, koreográfus: Baksa Tímea
A Gála Társastáncklub Egyesület immár 11 éve működik Zalaegerszeg központtal, és mára több mint 200 aktív tagot számlál. A keszthelyi csoport 3 éve működik, keszthelyi, hévízi, vonyarcvashegyi és gyenesdiási táncosokkal. A fiatalok között már több egyéni versenyző páros is van, valamint csoportos koreográfiáikkal is sikeresen szerepelnek a különböző művészeti találkozókon és versenyeken.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Életmód

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban, a néhány napos állat felcseperedését a látogatók is figyelemmel kísérhetik a kifutóban - közölte az intézmény közösségi oldalán szombaton.

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: