Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2016. Szeptember 27. 15:31, kedd | Belföld
Forrás: mti

Hazaérkezett a Calaisnál megvert kamionsofőr

Hazaérkezett a Calaisnál megvert kamionsofőr

Huszonkét órás utazás után kedd délután hazaérkezett debreceni otthonába a Franciaországban, a Calais felé vezető autópálya egyik parkolójában megvert magyar kamionsofőr, akire bevándorlók támadtak rá.

A sérült kamionost kollégája vitte haza kisbusszal Debrecenbe, ahol felesége és szülei várták a háza kapujában.

A kamionsofőr a közmédiának elmondta: csak azért tud valamennyire beszélni, mert Budapesten két fájdalomcsillapítót és egy nyugtatót is bevett. "A félelem rajtam van, ha besötétedik" - fogalmazott, hozzátéve, hogy nem mer sötétedés után vezetni és kocsiban aludni.

Elmondta, a történtek ma is felzaklatják, nem tudja, hogyan lesz tovább, de már felvette a kapcsolatot az orvosával, akit hamarosan fel fog keresni. Hozzátette, gondoskodnia kell kivert fogai pótlásáról, de valószínűleg más segítségre is szüksége lesz, mert nem tud szabadulni a történtekről, rendre előtörnek a rossz emlékei.



A debreceni kamionsofőrt a múlt hét végén verték meg egy franciaországi parkolóban bevándorlók, akik a kamionjába feljutva akartak átjutni Nagy-Britanniába. Emlékei szerint mintegy negyedóráig ütlegelték különféle vasakkal, szerszámokkal, előbb a kamionja mellett, majd a kocsi fülkéjében is.

Korábbi nyilatkozata szerint hiába dudált, a mellette álló két-három kamion sofőrje vagy nem ébredt fel, vagy nem akart belekeveredni az incidensbe.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.

2024. Április 18. 14:30, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről

A vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió műsorában.

2024. Április 18. 14:29, csütörtök | Belföld

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön a Facebook oldalán közzétett bejegyzésben.

2024. Április 18. 14:27, csütörtök | Belföld

Kis és közepes vállalkozók kaphatnak teret az eMagon

Együttműködést kötött a VOSZ és az eMAG a magyar kkv-k online értékesítési csatornáinak fejlesztésére