Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2019. Január 19. 14:47, szombat | Kék hírek
Forrás: police.hu

Hason szúrta és elmenekült, vádat emelnek ellene

Hason szúrta és elmenekült, vádat emelnek ellene

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya nyomozást folytatott életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.
A rendelkezésre álló adatok szerint 2018. augusztus 30-án 22 óra körül Vaskúton, a Dózsa György utcában egy helybéli szóváltást követően késsel hason szúrt egy 22 éves soltvadkerti férfit, majd elmenekült a helyszínről.

A sértett az igazságügyi orvosszakértő véleménye szerint életveszélyes sérülést szenvedett. A szúrás áthatolt a hasfalon, sértette a lépet, ez eredményezte a közvetlen életveszélyt.

A nyomozók lefoglalták a bűncselekmény elkövetéséhez eszközként használt zsebkést.

A 25 éves vaskúti férfit a rendőrök elfogták, kihallgatták és őrizetbe vették. A jelenleg is letartóztatásban lévő gyanúsított ügyében a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.